A TV2 sztárpárjának házassága mélypontra jutott - Már a válást fontolgatták
Tápai Szabina házassága mélypontjáról vallott a Micsoda Nők!-ben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata több hullámvölgyet is megélt. Tíz éve ismerik egymást, de volt három év, amikor szóba sem álltak egymással, majd annyira egymásra találtak, hogy gyors egymásutánban babát vártak, és össze is házasodtak, a kézilabdázó babapocakosan mondta ki az igent a kajakozónak. Kisfiuk, Bence 2013 októberében jött világra. A házaspár életét egy darabig a TV2 nézői az Édes Élet című reality-ben is nyomon követhették. Tápai Szabina azt csak a Micsoda Nők! című műsorban árulta el, hogy egy-másfél évvel ezelőtt olyan mélypontra jutott a házasságuk, hogy majdnem válás lett belőle. 

- A hullámvasút legalján, egy szakadékban voltunk, amikor ott tartotok, hogy mindketten kicsit feladjátok, már nem biztos, hogy akarsz küzdeni érte. Annyira mélyponton voltunk, hogy én biztos voltam benne, hogy el fogunk válni. Aztán csak voltunk annyira intelligensek, hogy tudtuk a helyzetet kezelni, és mindketten akartuk, küzdöttünk, hogy a problémák megoldódjanak - mesélte a 32 éves sztár a FEM3 csatornán futó műsorban. 

Tápai Szabina szerint fél éve megint lángolnak az érzelmeik, és a négy és fél éves Beninek már kistestvért terveznek.

My family! #familytime #easter #esztergom #beni @kucseragabor #family #myhusband #myson #loves #newinsta

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Azt is megosztotta Várkonyi Andreával és vendégeivel, hogy az első egymásra találásuk és a viszonylag rövid rózsaszín köd feloszlása után három évig egyáltalán nem beszéltek. 

- 2007 telén ismertem meg: nekimentem egy meztelen felsőtestnek. Akkor egymásba gabalyodtunk, de hát Gábornak van egy előélete, azért is nem nagyon beszélünk erről. Nem tudjuk megmondani, pontosan meddig tartott, de azért sokáig mellette voltam, amíg ki nem költöztem Franciaországba, ő pedig visszament egy régi barátnőjéhez.

tapai-szabina
Fotó: Instagram/Tápai Szabina

- Nekem lett egy párom utána, és Gábor három évig nem állt szóba velem. Tíz évből így igazából hármat le kell vennetek. De én amúgy tudtam mindig, hogy ő nekem a nagy ő. Tudtam, hogy számomra apának, férjnek tökéletes - vallotta be. 

Ezt is szeretjük