Tápai Szabina és Kucsera Gábor barátjuk esküvőjén: szépek, mint egy álompár

Május közepén vállalták fel, hogy újra együtt vannak, azóta szinte elválaszthatatlanok. Most egy barátjuk esküvőjén pózoltak.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor összebújva fotózkodtak az esküvőn, az álompárról ismét sugárzik a harmónia és a boldogság. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina és Kucsera Gábor május közepén vállalták fel hivatalosan, hogy újra párt alkotnak. A sztárpár fotói arról árulkodnak, hogy azóta ismét elválaszthatatlanok, már romantikus nyaraláson is voltak Milánóban, most pedig egy barátjuk esküvőjén jelentek meg együtt. 

"Esküvőzésekben!" - írta Tápai Szabina az eseményen készült közös fotóhoz, amin úgy ölelik egymást, mint a friss szerelmesek, senki meg nem mondaná róluk, hogy komoly hullámvölgyet tudhatnak maguk mögött.

A menyegzőre Tápai Szabina virágmintás Sugarbird maxiruhában érkezett, amit fekete magas sarkú szandállal kombinált. Kucsera Gábor kék inget választott bézs nadrággal és tengerészkék mokaszinnal. A zöldellő háttér előtt pózoló szerelmesek úgy festenek, akár egy hollywoodi álompár, követőik pedig sorra gratulálnak nekik ahhoz, hogy újra visszataláltak egymáshoz. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor nagyobbik lánya már 6 éves: Milla az anyukájára ütött

Tápai Szabina és Kucsera Gábor nagyobbik lányáról rég láttunk friss fotót. Milla bájos, akár az anyukája.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük