Ezúttal kalap nélkül! Takács Nikolas, ahogy még sosem láttad
Takács Nikolas jelentős kalapgyűjteménnyel büszkélkedhet, ám ő sem fejfedővel jött a világra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 24 éves Takács Nikolas már az X-Faktor elődöntőiben kitűnt - nemcsak kivételes tehetségével, de egyedi, kiforrott stílusával is. A népszerű tehetségkutató alatt pedig védjegyévé vált a kalap, mely nélkül szinte már el sem tudnánk képzelni.

Cuki kisgyerekként azonban még nem ragaszkodott annyira hozzá: a szülinapi torta mellett pózolva láthatóan fejfedő nélkül is jól érezte magát, de a kapucnis télikabátba bebugyolálva ugyancsak ennivaló.

Kukásautót akart vezetni

Nikolas a Feminának elmesélte, hogy már háromévesen énektudásával szórakoztatta családtagjait, végül nagypapája javaslatára íratták be a zeneiskolába, ahol énekelni és hegedülni tanult.

Bár zenészcsaládba született, kiskorában volt egy másik nagy álma: kukásautót szeretett volna vezetni. Nem is tűnt ez akkoriban olyan távolinak, hiszen nagyapja annak idején néhány évig a kissrácok körében oly népszerű járgány sofőrjeként dolgozott.

Ám a zenekedvelők szerencséjére végül mégis inkább a muzikális hagyományokat követte, az X-Faktorral pedig végre a nagyközönség is megismerhette a nevét.

Sármjával is hódít

A műsorral hatalmas rajongótáborra tett szert - nemcsak itthon, de szülőhazájában, Szlovákiában is, ahova egyébként mostanában a rengeteg fellépés miatt ritkán tud hazalátogatni.

Úgy tűnik, a női rajongók körében tehetsége mellett külsejével is hódít, ugyanis ő az egyik esélyese az idei Glamour Woman of the Year díjátadó gálának a legsármosabb férfi kategóriában. A jelöltek között van még Kállay-Saunders András, Király Viktor, Kolovratnik Krisztián, valamint a The Carbonfools frontembere, Fehér Balázs.

- Nagyon meglepett ez a jelölés, mert soha nem gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában kerülök a lehetséges nyertesek közé. Szubjektív, hogy kinek ki tetszik, kit tart sármosnak. Boldog leszek, ha én nyerek, de ez inkább egy kedves gesztus, hogy engem is számításba vettek - mesélte.

- Természetesen jólesik a jelölés, hiszen odafigyelek az emberek visszajelzéseire, de bízom benne, hogy a jövőben elsősorban a zenei munkásságom lesz előtérben - tette hozzá Nikolas.

Fotók: Takács Nikolas

Ezt is szeretjük