"Kegyetlenül nehéz velem!" Ismerte el az X-Faktorral befutott énekes
Exkluzív interjú
Új oldaláról mutatkozott be az egykori x-faktoros, Takács Nikolas.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van valami, amit még a legfanatikusabb rajongók sem tudtak Takács Nikolasról. Az egykori x-faktorosnak nemcsak a hangja lenyűgöző, de kiderült, tehetséges divattervező is.

Nemrégiben került sor az énekes első kollekciója, a TN Untouched bemutatójára. Mint azt elárulta, számára mindig is fontos volt a minőség és a tökéletes megjelenés.

Hamar lezuhan, ha nem figyel

- Hiú embernek tartom magam, de csak annyira, amennyire az én szakmámban ezt elvárják. Elértem egy szintet, és nagyon gyorsan le lehet onnan esni, ha az ember nem figyel, nem ad magára. Nekem ez valahogy természetesen jön, mindig is szerettem jól öltözködni, a kis pénzből is ki tudtam hozni, hogy jó legyen a megjelenésem, nem a márka a lényeg. A mai napig így van - vallotta a Feminának.

Azt is elmondta, jelenleg még csak a fiatalabb korosztálynak készültek az általa fémjelzett ruhák, de igyekeznek szélesíteni a palettát. Szeretnének minden igényt kielégíteni. Hitvallása szerint mindenki megérdemli a szépet és a minőséget - elérhető áron.

A divatshow-t egy fergeteges buli követte, hiszen Nikolas a héten töltötte be a 26. életévét. A fiatal tehetséget számos rajongója köszöntötte a nagy napon. Bár fárasztó lehetett a sok fotózkodás, az énekes egyáltalán nem bánta.

Szerinte a személyes találkozások alkalmával legalább közelebb kerülhet rajongóihoz, és ekkor derül ki igazán, ki milyen ember. A fellépéseken legtöbbször ugyanis nincs ilyen lehetőség.

Nemrég volt a születésnapja

Az X-Faktorral ismertté vált tehetség egyébként 2005-ben költözött Budapestre. Mint mesélte, szülei nagyon büszkék arra, amit fiatal kora ellenére elért, őt pedig jó érzéssel tölti el, hogy támogatni tudja családját. A fővárosban a sztár egyedül él, de most még nagyon élvezi ezt.

Jelenleg a karrierje, az éneklés és az új márka bevezetése a legfontosabb számára, amibe úgy érzi, nem fér be egy komoly kapcsolat, nem jutna rá elég energiája.

- Kegyetlenül nehéz velem. Pont azért, mert sajnos meg kell nekem felelni sok mindenben. Sokat kell tűrni, türelmesnek kell lenni. Hangulatember vagyok, alkalmazkodni kell hozzám. Sőt, inkább kiismerni, hogy mikor kell békén hagyni, mikor szeretnék visszavonulni. Nem mindig tudom jól kommunikálni, bár most már sokat fejlődtem. Én is abszolút engedek, nem várom el, hogy kiszolgáljanak, de még így is intenzívebbnek kell lennie a másik oldalnak, mint nekem - ismerte el.

A 26 éves énekes idejét egyelőre leköti a koncertezés és a ruhatervezés. Legközelebb Lengyelországban lép fel, de a rajongóknak idehaza sem kell nélkülözniük, az ország minden pontjára igyekszik eljutni. Augusztus 30-án például egy igazán különleges koncerttel kedveskedik majd minden zeneszeretőnek a Zsidó Nyári Fesztivál keretein belül a budapesti Dohány utcai zsinagógában.
Ezt is szeretjük