Tabáni István egy nála 9 évvel fiatalabb lánnyal jár
Nagyon boldogok együtt
A legfrissebb hírek szerint Tabáni István végre megtalálta a boldogságot a joghallgató Csilla személyében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs könnyű helyzetben egy népszerű tehetségkutató műsor győztese, hiszen a hirtelen jött sikerrel nem mindenki tud azonnal mit kezdeni. Tabáni Istvánt azonban nem változtatta meg a tény, hogy egyik napról a másikra lett az egész ország kedvence, ő ugyanis megmaradt ugyannak a szerény és halk szavú fiatalembernek, aki mindig is volt.

Az RTL Klub Csillag születik című műsorának győztese nem rejtette véka alá korábban, hogy odavannak érte a hölgyek, akik közül sokan levelekkel és mindenféle ajánlatokkal bombázzák őt. Istvánnak természetesen nagyon oda kell figyelnie, hiszen sosem lehet tudni, hogy az önként jelentkezők rajongása vajon a személyének vagy a hírnevének szól-e.

Óvja a magánéletét

A népszerű énekes hónapokkal ezelőtt említette, hogy egy Erika nevű lánnyal randevúzna, akivel még régebben ismerkedett meg. Ám hogy ebből lett-e valami, nem lehet tudni, hiszen István következetesen igyekszik nem kiteregetni magánélete eseményeit.

Természetesen abban az esetben, ha egy ország kedvencéről van szó, akitől elolvadnak a hölgyek, elég nehéz hosszú ideig titokban tartani az új barátnő kilétét. Ez Tabáni Istvánnak sem sikerült, akiről a napokban derült ki, hogy megtalálta a boldogságot egy bizonyos Csilla személyében.

Kilenc évvel fiatalabb nála

A titokzatos hölgyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Salgótarjánból származik, 23 éves, és jogot tanul Budapesten. Állítólag egy turnébuszon mutatták be őket egymásnak, és kezdettől fogva nagyon jól kijönnek. Csillát egyáltalán nem zavarja, hogy kedvese nagyon elfoglalt, sőt, mi több, a beszámolók szerint rendszeresen elkíséri Istvánt a fellépéseire.

Tabáni István debütáló albuma 2010. március 26-án jelent meg Ments meg! címmel, a nagysikerű lemezbemutató koncertre pedig néhány napja került sor.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A VIP-szektorban természetesen ott ült Csilla is István szüleinek társaságában.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük