A 2009-es Csillag Születik nyertese volt: Tabáni István ma már kétgyerekes apa
Tabáni István elégedett az élettel, ami adatott neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabáni István 2009-ben megnyerte az RTL Klub tehetségkutató műsorát, a Csillag Születiket, ezzel pedig egy csapásra megváltozott az élete. 

A szerény, visszahúzódó, ám annál tehetségesebb énekest sok helyre hívták fellépni. Az egyik ilyen alkalomnak köszönhetően a nagybetűs szerelem is bekopogtatott, megismerkedett a csinos Csillával. 

Tabáni István családja

Tabáni István 2010-ben ismerkedett meg az okos és vonzó Csillával, aki a tévén keresztül figyelt fel rá. A fiatal nőnek annyira megtetszett a férfi, hogy elhatározta, elmegy egy koncertjére, és bemutatkozik neki. 

Tabáni István 2009-ben a Csillag születikben.
Tabáni István 2009-ben a Csillag születikben.
Fotó: Bence Barsony

- Rögtön megtetszett Csilla kedvessége és szerénysége. Randevúra hívtam, és nagyon hamar kiderült, hogy együtt képzeljük el a jövőnket - emlékezett vissza a Meglepetés magazinnak. 

Tabáni István 2016-ban a városligeti Jáki kápolnában vette feleségül szerelmét. Az énekes első fia, Nataniel 2018-ban látta meg a napvilágot, öccse, Noel 2021-ben érkezett a családba. Azóta minden a gyerekek körül forog, ezt azonban sem a sztár, sem a felesége nem bánja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nem dohányzom, nem járok el bulizni a haverokkal, nem szerencsejátékozom. Amióta éneklésből élek, törekedem arra, hogy legyen félretett pénzem, hogy egyről a kettőre jussak. A gyerekek születése óta leginkább rájuk költünk, előtte pedig Csillával megvettük az első saját otthonunkat. Korábban mi is albérletben kezdtük a közös életünket, most egy kellemes budai lakásban lakunk. A fiaink miatt fontosnak tartottuk, hogy sok zöld legyen a környéken, és játszótér, mivel mindketten aktívak, nehéz lekötni a figyelmüket.

Tabáni István azt is elárulta, feleségének végtelen a türelme a gyerekneveléshez, de azért ő is igyekszik mindenből kivenni a részét. Sok családi programot csinálnak, állatkertbe, játszóházba viszik a fiúkat, vagy egyszerűen csak elmennek sétálni egy nagyot. 

A 44 éves énekes és felesége nem csupán a magánéletben fognak össze, és alkotnak egy csapatot, néhány éve Csilla Tabáni István menedzsere, jogi végzettségének köszönhetően ebben is nagyszerűen helytáll. 

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első, 2007-es évadában vált országosan ismertté. Istenes Bence tévés karrierje 2008-ban indult, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett. Kevesen tudják, de a két fiatal sztár egy darabig egy párt alkotott. Kapcsolatuk 2009-ben kezdődött, azonban több szakítás és kibékülés után 2010-ben elváltak útjaik. 

Ezt is szeretjük