Sírógörcs tört rá a feszültségtől! Szulák Andrea a pánikrohamairól mesélt
Szulák Andreát nagyon megijesztették a pánikrohamai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A pánikroham viszonylag új keletű betegség, sokan szenvednek tőle - egy statisztika szerint az emberek 30-35%-a legalább egyszer átélte már -, mégis, nem mindenki veszi komolyan.

Szulák Andrea életében háromszor élt át pánikrohamot, ráadásul egy olyan pillanatban, amikor éppen nem is számított rá.

Sírógörcs tört rá

- Nagyon megijedtem, amikor először történt velem ilyesmi, mert én azért erős lány vagyok, és nem is nagyon szoktam hisztit csapni a fizikai tüneteim miatt - mesélte a színésznő Jakupcsek Gabriella Duna TV-n futó talkshow-jában. 

Közvetlenül egy nyaralás előtti napon élte át az első pánikrohamát, amikor igazából már semmi dolga nem volt.

- Rosszul lettem otthon a kertben: remegés, halálfélelem, hideg veríték, kontrollálhatatlan sírógörcs tört rám. Nagyon megijedtem. Pihegtem egy darabig, aztán valahogy összeszedtem magam. Nem tudtam, hogy mi ez, arra gondoltam, biztos ideges vagyok a másnapi út miatt, mire ott leszünk, nem lesz semmi baj - elevenítette fel az esetet. 

A nyaralás második vagy harmadik napján aztán ismét nagyon rosszul érezte magát, amikor hajnali háromkor felébredt. Pár nappal később szinte ugyanez megismétlődött. Azért érte váratlanul, mert éppen pihenésre készült, illetve pihent, vagyis nem érte stressz, konfliktusba sem került senkivel.

Nagyon ijesztő élmény volt számára, ezért felkeresett egy orvost, aki szerint Szulák Andreát a nyaralás előtt érhette akkora nyomás, annyi feszültség, hogy a szervezete jelezte, nem kér belőlük többet. 

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük