Fotók! Gyönyörű nővé érett Szűcs Judith lánya
Nagyon hasonlít az anyjára
Szinte hihetetlen, hogy Szűcs Judithnak már huszonéves lánya van, aki ráadásul kiköpött anyja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Szűcs Judith elsősorban a hetvenes és nyolcvanas években volt közkedvelt diszkókirálynője hazánknak, a retrohullámnak köszönhetően újabb rajongókra talált a mai fiatalok között is.

Nem véletlenül, hiszen amellett, hogy slágerei ma is táncolhatóak, az énekesnő azt is bizonyítja, hogy ötven fölött sem kell valakinek beletörődnie az idő múlásába. Ugyan elmúlt 56 éves, de Szűcs Judith olyan fiatalos és szexi még most is, hogy az ember alig hiszi, már van egy 24 éves lánya.

Tiszta anyja

Tímea az énekesnő volt férjétől, Fülöp Csabától született, és az idők során a sztár legfőbb bizalmasává vált - sőt, néhány éve már kolléganők is, hiszen Timi közreműködőként szerepel édesanyja lemezein.

Az életöröm és a kiegyensúlyozottság ugyanúgy sugárzik róla, mint híres mamájáról - pedig az ő életüknek is megvoltak a maga hullámhegyei és -völgyei.

Mindent megadott neki

Mint Szűcs Judith korábban elmesélte, egykor kilencéves kislányával költözött el férjétől, és kezdett mindent elölről.

Mivel a fellépéseket már csak anyagi megfontolásból sem mondhatta le, mindent át kellett szerveznie az életében, így rendszeresen járt hozzájuk egy megbízható bébiszitter is. Ám bármennyit is nélkülözött, nem akarta, hogy a lánya hiányt szenvedjen bármiben, és igyekezett megadni neki, amire vágyott.

Szívósságának meglett az eredménye, hiszen önerőből felhúzott egy családi házat, ahol azóta is él gyermekével. Ráadásul még mindig sok helyre hívják fellépni, ahová olykor a lánya is elkíséri.

Csak egy belevaló férfi hiányzik az életéből, akire rábízhatja magát - de talán előbb-utóbb ismét betoppan életébe a nagy szerelem.
Ezt is szeretjük