Szűcs Judith 64 évesen is vérbeli bombázó - Bolondulnak érte a férfiak

Szűcs Judith énekesnő, az egykori diszkókirálynő ma is remek formában van.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egykori diszkókirálynő, Szűcs Judith ma is szenzációsan néz ki. A 64 éves énekesnő friss fotóját a férfiak el is halmozták a Facebookon bókokkal. „Még mindig dögös és szexi vagy” - olvasható a kommentek között, melyeket szemezgetve Kanadából és Németországból is találunk hódolókat. 

"Lot's of love from Canada!" - érkezett egy hozzászólás a tengerentúlról. 

A külföldi üzenet nem véletlen, hiszen Szűcs Judith a ’70-es évek végén és a ’80-as években külföldön is, így az NDK-ban, a Szovjetunióban, Csehszlovákiában és Kubában is ismert volt. Az NSZK-ból is élénken érdeklődtek utána, de nyugaton vízumproblémák miatt nem futhatott be, a tervezett lemezek csak tervek maradtak.

"Ich wünsche Ihnen auch einen wunderschönen Tag aus Deutschland, liebe Judith Szücs. Schade, dass man Sie hier nicht mehr sehen kann. Mir gefallen Ihre tollen Lieder wie "Zum Teufel mit Napoleon" immer noch sehr gut und gern erinnere ich mich an meine Jugendzeit in der DDR. Liebe Grüße aus Deutschland von René Dohnt"

"Kedves Judith, csodaszép napot kívánok Önnek Németországból. Sajnálatos, hogy nálunk már nem látni Önt. Nekem még mindig nagyon tetszenek a dalai, mint például a Zum Teufel mit Napoleon, szívesen emlékszem vissza az NDK-beli fiatalságomra. Szívélyes üdvözlettel: René Dohnt."

Szűcs Judith tavaly tavasszal bikinis fotóival ejtette ámulatba rajongóit, akik nem győzték dicsérni, hatvan fölött is milyen bombasztikus az alakja. 

Ezt is szeretjük