Emlékszel a Cotton Club Singers szőke bombázójára? A 48 éves Szűcs Gabi most így néz ki
Szűcs Gabi jó pár évet letagadhatna a korából, nagyszerűen néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Cotton Club Singers hazánk egyik legnépszerűbb jazzformációja volt. Az együttest 1995-ben alapította Zsédenyi Adrienn, Kovács Péter, László Boldizsár és Szűcs Gabi. Utóbbi nőies kiállásával és különleges, füstös hangjával vált a közönség kedvencévé.

Bár a zenekar 2009-ben feloszlott, a szőke énekesnő azóta is a szórakoztatóiparban tevékenykedik, a mai napig telt házas koncerteket ad Magyarország-szerte.

Szűcs Gabi napjainkban 

Már gyermekkorától kezdve szerves részét képezte az életének a zene, kislányként fuvolázni és oboázni tanult, majd tett egy kis kitérőt a színház világába, de végül énekesnőként találta meg a helyét.

"Nem emlékszem a pillanatra, amikor eldöntöttem, énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívemet, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül" - írja a honlapján.

48 évesen lenyűgöző formában van, elég csak végignéznünk az Instagram-oldalán, látszik, hogy a dögös kisugárzása mit sem kopott az elmúlt évtizedekben. Képei alatt sorra kapja a bókokat a követőitől, nem győzik hangsúlyozni, hogy milyen szép.

A fotóin látszik, hogy a mai napig az éneklés tölti ki az életét, illetve jóban maradt egykori zenésztársaival. A Zsédát váltó Kozma Orsival például olyan szoros barátságban maradt, hogy ő lett kolléganője ikerlányainak keresztanyja.

Így néz ki most Galambos Dorina

Ezt is szeretjük