A magyar színész élő adásban cikizte volt feleségét! A képernyőn küzdenek egymással

Homonnay Zsolt a Mokkában vicceskedett.

nagykep?cikkid=162939&kep=homonnay-zsolt-fb-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Roppant érdekesnek ígérkezik a TV2 szeptember 11-én induló, immár negyedik évadával jelentkező Sztárban Sztár című műsora, a versenyzők között ugyanis egy olyan színészpárt találunk, akikre sokáig álompárként tekintettek, amíg tavaly decemberben ki nem derült, hogy tönkrement a házasságuk, válnak. Homonnay Zsolt és Polyák Lilla azonban nem kiabáltak kígyót-békát egymásra, két fiuk érdekeit szem előtt tartva megőrizték egymással a jó viszonyt.

Csipkelődésre viszont számíthatunk a showműsorban, ezt a Mokka egyik reggeli adása már előrevetítette: abban a 45 éves színész volt feleségét cikizte. Az élő adásba ugyanis Polyák Lilla telefonon jelentkezett be, mert térdszalagszakadás miatt bokától combig merevítőt visel, ágynyugalomra van ítélve. Homonnay Zsolt azzal viccelődött: a színésznő csak kitalálta a balesetet, hogy az esős időben ne kelljen kora reggel beautóznia, sohasem szeretett korán kelni.

Kíváncsi vagy, ki a 2016-os Sztárban Sztár hat férfi versenyzője? Nézd meg képes összeállításunkban!

Homonnay Zsolt először jelent meg új szerelmével! Ő csavarta el a fejét

Homonnay Zsolt csak az Operettszínház legújabb darabja, A chicagói hercegnő bemutatója után állt a nyilvánosság elé új szerelmével. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük