A színészlegenda Sztankay István fia műsorvezető lett – Ádámmal újul meg a Hogy volt?!
Sztankay Ádám új műsorvezetőként csatlakozik a Hogy volt?! című műsorba Radványi Dorottya mellé.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2014 szeptemberében elhunyt Sztankay Istvánnak két gyermeke született. Második felesége, Kun Magda színésznő 1964-ben Sztankay Ádámmal, 1976-ban Orsolyával ajándékozta meg. Utóbbi a szülei nyomdokába lépett, és színésznő lett.

A Kossuth-díjas színészlegenda fia ismert újságíró lett, akinek híresek a művészvilág tagjaival készített interjúi, a róluk szóló írásai, emellett színdarabokat is írt, volt olyan, melyben édesapja és sógora, Fillár István is szerepet kapott.

Sztankay Ádám műsort vezet

Az 56 éves Sztankay Ádám most műsorvezetőként is szórakoztatja a közönséget: megújul a köztévé népszerű Hogy volt?! című műsora, amelynek részeként ő csatlakozik új műsorvezetőként Radványi Dorottyához.

sztankay-adam
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

AZ MTVA közleménye szerint szakmai és családi háttere miatt is otthonosan mozog a művészvilágban, így méltó párja lesz a női műsorvezetőnek a televíziózás hőskorának felidézésében és a jelenkor művészeivel való beszélgetésben.

Sztankay Ádámmal találkozhattak már a nézők a Hogy volt?! online adásaiban idén nyáron, amikor Radványi Dorottya felidézte a műsor tíz évének legemlékezetesebb pillanatait, és a múltidézéshez gyerekkori barátját, Sztankay Ádám újságírót hívta segítségül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Párosuk olyan népszerű lett a nézők körében, és olyan jól működött az online adásokban, hogy Radványi Dorottya és Sztankay Ádám ősztől már a televízió képernyőjén folytatják az utóbbi fél évszázad, valamint a jelenkor televíziózásának és művészeinek személyes élményekkel teli bemutatását.

Sztankay István Kossuth-díjas színművészt 2012. január 24-én választották a nemzet színészei közé az elhunyt Garas Dezső helyére.
Sztankay István Kossuth-díjas színművészt 2012. január 24-én választották a nemzet színészei közé az elhunyt Garas Dezső helyére.
Fotó: MTI/Beliczay László

Az idén tízéves jubileumát ünneplő Hogy volt?! című műsor új évada szeptember 6-án indul a Duna csatornán vasárnap 17 órakor, és számos meglepetést tartogat a régi és új nézőknek is. A Művészek fürdőruhában témát járja körül, és a televízió-képernyőn most debütáló műsorvezető párossal többek között Géczi Dorottya Jászai Mari-díjas színésznő, valamint Trokán Anna színésznő beszélget.

Sztankay István lánya

Sztankay Orsolya eredetileg jogi pályára készült, pontosan a buktatók miatt, amiket édesapja révén ismert. Ám az egyetem alatt rájött, hogy mégiscsak a színészet a neki való. 2002-ben végezte el a Színművészeti Főiskolát.

Ezt is szeretjük