Külföldre költözik! A magyar színésznő elköszönt a rajongóitól
Szorcsik Viki, a Jóban Rosszban egykori sztárja úgy döntött, párjával külföldre költözik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan újság címlapján szerepelt, és népes a rajongótábora, Szorcsik Viki mégis úgy döntött, külföldre költözik.

A Masca Fashion arca
A Facebookra ezt a fotót tette fel

A 34 éves színésznő napokon belül repülőre ül párjával, és elhagyják az országot.

Külföldre költözik

Szorcsik Vikit a Jóban Rosszban című sorozat Bóta Judit főnővéreként ismerte meg a közönség. Miután 2008-ban kiírták a TV2 sorozatából, a csatorna vele indította a 10! című műsort, amely a hazai és külföldi sztárvilág legbotrányosabb és legfurcsább történéseit mutatta be.

A produkció forgatása azonban 2009-ben véget ért. Ezt követően igyekezett színpadi szerepeire koncentrálni, de idővel a színházi felkérések is ritkultak.

Nem keseredett el, sokféle munkát elvállalt, szülei panziójában is besegített, ahol a szobákat sem volt rest takarítani. Időnként azért kamerák elé állt: két éve ő az arca például a magyar Masca Fashion elnevezésű divatcégnek.

- Olyan egyedi tervezésű darabok ezek, melyek garantáltan nem jönnek velem szembe az utcán. Vidám, színes ruhák, már a látványuktól is jó kedvre derülök - mesélte a szőke szépség korábban a Feminának.

Elköszönt a rajongóitól

Párjával hosszas gondolkodás után végül arra jutottak, külföldön könnyebben boldogulnának, mint itthon, ezért egy távoli kontinensre költöznek. Az egykor modellként dolgozó sztár augusztus 2-án sejtelmesen a rajongóival is tudatta döntését a Facebook-oldalán.

Jövőbeni terveikről annyit árult el, hogy kedvese a vállalkozásával külföldön is szeretne terjeszkedni, ő pedig angoltudását csiszolná. Munka nélkül ő sem marad: a tervek szerint abban az országban fogják fotózni a Masca Fashion kollekcióit, ahova költöznek. Szavai szerint olyan szép helyre repülnek, hogy ehhez nem is fognak stúdióba vonulni.

Szorcsik Viki tehát nem akar teljesen leszakadni Magyarországtól, már csak azért sem, mert van egy műsorötlete, aminek a megvalósításáról még nem tett le.

Fotó: Masca Fashion/Germán János, Facebook/Szorcsik Viktória

Ezt is szeretjük