Szolnoki Péter fiai nagyon jóképűek - A 19 éves Pétert és a 16 éves Balázst le sem tagadhatná
Szolnoki Péter és fiai a FEM3 Café vendégei voltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szolnoki Péternek, a Bon Bon együttes énekesének egy felnőtt lánya van, a 22 éves Bogi, illetve két fia, a 19 éves Péter és a 16 éves Balázs. Amikor 49. születésnapja alkalmából a FEM3 Café stúdiójában vendégeskedett szerdán, két fia is elkísérte.

Szolnoki Péter fiai ilyen jóképűek

A népszerű zenészre nagyon hasonlítanak a fiai, le sem tagadhatnák egymást. A két testvér jó géneket örökölt, mind a ketten nagyon helyesek. A 16 éves Balázs törött kézzel érkezett a műsorba, testnevelésórán focizott, ekkor sérült le.

Bal oldalt Szolnoki Péter nagyobbik fia, Péter, jobb oldalt pedig a kisebbik, Balázs látható.
Bal oldalt Szolnoki Péter nagyobbik fia, Péter, jobb oldalt pedig a kisebbik, Balázs látható.
Fotó: FEM3 Café

A nagyobbik fiú, Péter májusban túlesett az írásbeli érettségin, a nyár elején lesznek a szóbeli vizsgái, melyekre már nagy erőkkel készül.

- Viszonylag jól sikerült az érettségi, egyedül a matek, ami viszonylag rizikós volt - mesélte a reggeli műsorban.

Hozzátette, hogy a Budapesti Metropolitan Egyetem mozgókép és média szakára jelentkezett, az első, írásbeli fordulón már túl van, de lesz egy második kör is, ahol gyakorlati feladatokat kell teljesítenie, emellett felvételi beszélgetés is vár rá.

Balázs azt mesélte, hogy a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium dráma szakára jár.

- Ott a színészettel foglalkozunk, de nem vagyok benne biztos, hogy afelé fogok végleg elmenni. Ez majd még kiderül - mondta.

Szolnoki Péter fiai a zenélésbe is belekóstoltak. Peti gitározik, Balázs pedig nagyon jól dobol és énekel. Szerinte a srácok tisztában vannak azzal, mennyire nehéz egy zenész élete. Büszke rájuk, és örül annak, hogy nyitottak a művészetek felé.

Győrfi Pál felnőtt fia nagyon jóképű

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Győrfi Pál legidősebb gyermeke, Dani.

Ezt is szeretjük