Szöllősi Györgyi ritkán látott lányai: a híradós megmutatta Jázmint és Kamillát
Szöllősi Györgyi, az ATV műsorvezetője két kislány édesanyja, a nagyobbik 14, a kisebbik 7 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szöllősi Györgyi már több mint húsz éve híradózik. 2000-ben a SATeLIT Televíziónál vezette a Híradót, 2004-ig a Hír TV-nél is, majd tíz éven át a közszolgálati televíziónál dolgozott. 2004 szeptemberében került a Duna Televízióhoz, ahol híradós volt, de dolgozott a Közbeszédben és a Heti Hírmondóban is, az M1-en Az Este, az Országgyűlési és az Európai Parlamenti választások műsorát is vezette.

Második gyermeke születés után, 2015 augusztusában a Hír TV-hez szerződött, ahonnan 2018-ban közös megegyezéssel távozott. 2019 októberében az ATV csatornán tért vissza a képernyőre. 

Szöllősi Györgyi gyermekei

A 43 éves híradós a magánéletéről csak ritkán nyilatkozik. A Story magazinnal kivételt tett, a lap munkatársait leányfalui otthonukba is beengedte, ahol tíz éve élnek. Olyan házat szerettek volna venni, amit legfeljebb csak felújítaniuk kell. 

Nem így alakult, de végül találtak egy telket, amibe beleszerettek, a rajta álló kis nyári nyaralót lebontották, az otthonukat pedig a saját elképzeléseik szerint építtették fel. Nagyobbik lányukkal, a 2007-ben világra jött Jázminnal költöztek be. 

- A gyerekszoba kialakításába, színeibe már neki is volt beleszólása - mesélte a tévés a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2014-ben világra jött Kamilla pedig már a festői Dunakanyar környezetében álló ingatlanba született. 

- A mai napig közös gyerekszobában laknak, 14 és 7 évesek, de egyelőre nem kérik, hogy külön szobájuk legyen. Biztosan ennek is eljön majd az ideje. 

Szöllősi Györgyi a férjével a gimnáziumban ismerkedett meg, tíz év után házasodtak össze. 

- 26 éve vagyunk együtt a férjemmel, és van egy faláda, ami mindenhova követett minket. Középiskolai osztálytársak voltunk, amikor egy lomtalanításon rálelt, és felújította. Ez a harmadik otthonunk, ahova velünk együtt költözött, de reméljük, hogy itt már végleges helyre leltünk. 

Szellő István legidősebb fia, András

Szellő István négy gyermek édesapja: az első házasságában született fia, András 24 éves, és jogásznak készül. A híradós sokaktól hallja, külsőre mennyire hasonlít rá, de ő inkább a gesztusaiban és a mozdulataiban ismer önmagára. 

Ezt is szeretjük