Ő Szöllősi Györgyi férje: a híradós 30 éve együtt van a szakmabeli Ákossal

Ugyan Szöllősi Györgyi férje is a médiában dolgozik tévésként, feleségével is csak ritkán látható közös képen.

Szöllősi Györgyi férje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szöllősi Györgyi és Sebestyén Ákos középiskolás volt, amikor megismerték egymást. Eleinte barátok voltak, később azonban szerelem szövődött köztük.

Szöllősi Györgyi férje

Szöllősi Györgyi 14 éves volt, amikor felkerült Budapestre. Gimnazistaként osztálytársak lettek későbbi férjével, Sebestyén Ákossal. Korábban az ATV híradósa a Best magazinnak elmondta, sokáig nem is tetszett neki Ákos, hiszen éretlennek, kisfiúsnak tartotta.

Később azonban barátságuk szerelemmé alakult, 1994. október 2-től számolják kapcsolatuk kezdetét. Az első tíz évük viharos volt, egy nagyobb hullámvölgy miatt pedig kis híján úgy döntöttek, hogy szétválnak útjaik, idővel azonban rájöttek, szükségük van egymásra. Kapcsolatuk 10. évében keltek egybe, 2007-ben megszületett első kislányuk, Jázmin, akit 2012-ben Kamilla követett.

Szöllősi Györgyi most ismét a Best magazinnak adott interjújában árult el sosem hallott részleteket a kapcsolatukról. A híradós arról is mesélt, hogy tudta megoldani két gyermek nevelését két tévés szülő.

- Szerintem éppen így könnyebb. Aki reggel 8-tól délután 4-ig van elfoglalva, annak nehezebb. Egyrészt váltottuk egymást, másrészt én otthon is dolgozhattam, amikor a gyerekek kicsik voltak - csak este kellett bemennem a tévébe. Mielőtt megszülettek, munkamániásként, heti hat napon át tizenkét órákat dolgoztam. Aztán heti váltásban vállaltam munkát: azt szerették volna, ha minden este jelen vagyok, de azt nem akartam. Így nagyon sokat tudtam foglalkozni a gyerekekkel - árulta el a lapnak. 

Szöllősi Györgyi smink nélkül: a 46 éves híradós vállalja természetes arcát

Szöllősi Györgyi, az ATV híradósa smink nélküli fotót posztolt magáról.

Elolvasom

Cover-fotó: ATV

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük