Még ki sem mondták a válását! A magyar színésznő új szerelmével nyaral
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szerelme örökre véget ért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán álompárnak számított egészen tavaly augusztusig, amikor bejelentették, hogy külön utakon folytatják életüket.

A színésznő nem várt sokáig, ismét szerelmes lett egy másik kollégájába, a sármos színészbe, Makranczi Zalánba.

Nincs harag a volt férjével

Új kedvesével egy színházi próbafolyamat során kerültek egymáshoz közelebb, a Mizantróp című darabban játszottak együtt. Ez nem meglepő, hiszen a szépség minden, a nyilvánosság által ismert szerelmét a szakmáján keresztül ismerte meg. Bereczki Zoltánnal például a Nyomorultak című előadás során habarodtak egymásba.

Jelenlegi párja otthon van a gyereknevelésben, így nem jelent számára gondot Szinetár Dóra két csemetéje sem. A férfinak is van egy kétéves kisfia. A románc komolynak bizonyul, ugyanis a musicalszínésznő a TV2 Mokka című műsorában elárulta, a két picur már nagyon jól kijön egymással.

A csatornának azt is elmondta, hogy Bereczki Zoltánnal ugyan elmúlt a szerelem, de a szeretet nem. Békében, nyugalomban járnak a közös fellépésekre, valamint nevelik kislányukat, Zorát.

Együtt nyaral az új család

A rengeteg munka mellett nem sok idő jut majd szórakozásra, de a nyaralást már az új családjával, kedvesével és annak gyermekével tervezi.

Szinetár Dóra az Aktívnak adott interjújában fontosnak tartotta elmondani, hogy a friss viszony nem az előző kapcsolata alatt kezdődött.

Már nem voltak együtt Bereczkivel, amikor szerelmes lett Makranczi Zalánba, így nem igazak a híresztelések, miszerint egy harmadik állt volna kettejük közé. Azóta is sokat dolgoznak közösen, rengeteg fellépést vállalnak.

A színésznő szerint hamisak a vádak, hogy szerelmes dalokból álló koncertjeik így már hiteltelenné váltak. Azt mondja, szeretet még mindig van kettőjük között, és míg együtt voltak, addig sem csináltak olyat a színpadon, amit most ne tennének meg.

Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub; Super TV2/Sajtószoba.

Ezt is szeretjük