Friss! Szinetár Dóra reagált az őt ért vádakra
Most osztotta meg a véleményét
Szinetár Dóra elmondta, ő hogyan látja a dolgokat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban több helyütt is az a vád érte Szinetár Dórát, hogy lenézi Korda Györgyöt és feleségét, Balázs Klárit. A fiatal énekesnő ugyanis azt mondta a Mokka egyik múlt heti adásában, hogy exférjével, Bereczki Zoltánnal nem szeretnének a Korda-Balázs duó sorsára jutni.

Természetesen ezen a kijelentésen sokan felháborodtak, maguk az érintettek is nyilatkoztak az ügyben.

- Nem tudom, Dóri miért nem akar a mi sorsunkra jutni. Nem tartom olyan rossznak a mi sorsunkat, sem érzelmileg, sem művészileg, sem anyagilag. Azt gondolom, cserélnének velünk páran - mondta Balázs Klári a Borsnak.

Férje már óvatosabban fogalmazott, ő azért hozzátette, szerinte Dóri "rosszul fejezte ki magát", és nem úgy értette a szavait, ahogyan az lejött a képernyőről.

Szeptemberben lép fel utoljára Bereczki Zoltánnal

Mindenesetre nagy volt a zúgolódás, így Szinetár Dóra alig néhány perce a saját véleményét is hozzátette az őt ért vádakhoz a saját Facebook-oldalán.

"Kedves Mindenki!

Bár nem szokásom a sajtóban megjelent cikkekre itt (vagy bárhol) reagálni, most mégis megteszem. Szüleim úgy neveltek, és ehhez 37 éve tartom magam, hogy ne bántsak senkit, ne "szóljak be" senkinek.
Most sem tettem. Ha valaki veszi a fáradtságot, és visszanézi a TV2 Mokka című műsorának múlt keddi adását, az láthatja, hogy nem negatívan beszéltem a Korda György-Balázs Klári házaspárról, hanem Vujity Tvrtko kérdésére válaszolva annyit mondtam, nem szeretnénk (Bereczki Zolival) hasonló "egymás-nélküliséget nem ismerő" helyzetbe kerülni. Azt is elmondtam, és továbbra is fenntartom, hogy szeretem és tisztelem Korda Györgyöt és Balázs Klárit, és semmiképp sem szerettem volna őket (sem) megbántani. Jelen történet - mint az elmúlt években oly sok más is - a bulvársajtó által felfújt, rosszindulatú próbálkozás, semmi több. És nem összeegyeztethető sem az erkölcsi normával, ami szerint élek, sem a világnézetemmel.
Ezt most fontosnak tartottam elmondani."

Fotók: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Képes életrajz

Nézegess képeket Szinetár Dóra életéből!

Ezt is szeretjük