Már végleges! Ezért döntött a szakítás mellett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán
Szinetár Dóra és férje szakítottak az Operettszínház társulatával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közel egy időben, a kétezres évek elején kerültek a Fővárosi Operettszínház társulatába. Nemrégiben úgy döntöttek, befejezik ottani pályafutásukat.

Az Operettszínházban szerettek egymásba
Számos darabot vittek sikerre együtt. A Rebeccában férj és feleség voltak.

Míg korábban csak arról beszéltek, lazábbra fűzik a köteléket az Operettszínházzal, ma már biztos, soha többé nem térnek vissza a Nagymező utcai társulatba. A sokat támadott házaspár ugyan a jövőben nem kíván többet beszélni egykori színházáról, rajongói oldalukon szívesen osztják meg, hogyan alakul egyéni karrierjük.

Művészi ambíciók vezérelték őket

Jónéhány rosszindulatú pletyka látott napvilágot arról, hogy a házaspár és a neves színidirektor, Kerényi Miklós Gábor között fagyossá vált a viszony, ám ők ezt egyértelműen cáfolják.

- A későbbiekben szeretnénk magunkat új feladatokban, más színházakban is kipróbálni. A döntés hátterében semmilyen személyes konfliktus nem áll, csakis szakmai és művészi ambícióink - tette közzé Dóra és Zoli facebookos rajongói oldalán.

Számos darabot vittek sikerre együtt

A bájos sztárpár a Mozart!-ban, a Rómeó és Júliában és a Hello!Igen? című darabokban is szerepelt együtt. Igazán nagy közös sikerük azonban a 2010-ben bemutatott Rebecca - A Manderley ház asszonya című musical.

A műben szerepük szerint egy olyan házaspárt alakítanak, akiket szét akar szakítani a ház korábbi úrnőjének emléke. Ugyanis a személyzet tagjai közül többen teljesen biztosak benne, hogy Maxim de Winter tette el láb alól volt feleségét, mivel új asszonyt akart hozni a házhoz. 

Dóráék szerepeit az Operettszínház jelenlegi színészei veszik át. Így a Rebecca főszerepeit a jövőben Vágó Bernadett és Homonnay Zsolt énekli majd, a Rómeó és Júliában pedig Mercutiót Szabó Dávid, Júliát Vágó Zsuzsi alakítja.

A sztárpár természetesen a jövőben sem hagy fel a színészettel, hiszen mindketten fiatalok, 35 évesek. Dórát például hamarosan a Turay Ida színház kamaraszínháza által feldolgozott Mizantróp című Moliére műben láthatjuk viszont, Zoli pedig egyelőre popkarrierjére kíván koncentrálni, de nem kizárt, hogy később felbukkan valamelyik teátrum színpadán.

Fotó: www.operettszinhaz.hu, www.bereczkizoltan.hu

Ezt is szeretjük