Szinetár Dóra kisebbik fia 6 éves lett: a csákós Benji videójával nem tudunk betelni

Szinetár Dóri cuki szülinapozós videót töltött fel legkisebb gyermekéről az Instagram-oldalára.

szinetár-dóra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csoda - Szinetár Dóra rengetegszer hivatkozik így legkisebb gyermekére. Akármikor posztol Benjiről a közösségi médiában, mindig hangsúlyozza, hogy kisfiából árad a szeretet.

Ahhoz a friss videóhoz is hasonlókat írt, amelyet tegnap töltött fel az oldalára. A felvétel nem akármilyen apropóból készült: Benji hatodik születésnapján vette fel.

Szinetár Dóra és Benji

Úgy fogalmazott a bejegyzésben, hogy gyerkőce a világ legédesebb kicsi embere. Ezzel nem is tudnánk jobban egyetérteni, imádtuk, ahogy piros papírcsákóval a fején ünnepelt.

Ide kattintva tudod megnézni a színésznő Instagram-oldalán a videót!

Szinetár Dóra azon hírességek táborát erősíti, akik nem mutatják meg sűrűn gyermekeiket a nyilvánosságnak. Noha néha posztol Benjiről, csak olyan képeket és videókat láthatunk róla, amelyeken nem látszik az arca.

Ezt az elvet követi előző, Bereczki Zoltánnal kötött házasságából született lányával kapcsolatban is. Az idén 16 esztendős Zorkát sem sűrűn láthatjuk olyan fotókon, amelyeken a kamerába néz. 

Egyedül nagyfiával fotózkodik így, vele a tévében is szerepeltek közösen 2021-ben. Mindez nem véletlen, mivel Marci már nagykorú, így a saját döntése, hogy bevállalja-e a nyilvános szerepléseket, vagy nem.

Szinetár Dóra első házassága

Szinetár Dóra háromszor házasodott: első férjével 1993-ban kötötték össze az életüket. A Liszt Ferenc-díjas táncos-koreográfus Lőcsei Jenő húsz és fél évvel volt idősebb nála.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük