Szily Nóra: ahol fény van, ott árnyék is - Életről, gyászmunkáról, dolgokról

Hol tart, hogy van most Szily Nóra? Egészen a mélyére ástunk, igazán intim és egyben tanító, inspiráló egy órát tölthettünk együtt.

Szily Nóra interjú
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közel harminc éve szeretjük. Percemberek jönnek-mennek a képernyőn, a bulvárlapokban, Szily Nóra azonban állandó. Itt van velünk és nekünk: mondandója, mint ő maga, hiteles, fontos. A képernyőtől ugyan elbúcsúzott, azonban az általa jegyzett közel ezer mélyinterjúból az interneten számtalan olvasható, megnézhető, és nézik is, mégpedig százezrek. 

Facebook-oldalán rögtön szembetűnik, még mindig nórás, szerethető, izgalmas egyéniség, aki bátran feltesz magáról akár előnytelen képeket is. Nem akar vetíteni, nem akar másnak látszani. Ha elcsendesedni vágyik fájdalma okán, azt is vállalja. Nem csupán a jó pillanatokat mutatja meg, hanem az élet sokszínűségét. Tanul, előadásokat tart, folyamatosan új dolgokon töri a fejét, dolgozik. És dolgozik magán is, hogy túlélje a veszteséget, kitöltse az űrt, amit édesanyja hagyott maga után. Csaknem egy órácskát beszélgettünk életről, gyászmunkáról, sikerről, kudarcról, Nóráról.

Szily Nóra interjú

00:00:00 / 00:00:00

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük