Szily Nóra: ahol fény van, ott árnyék is - Életről, gyászmunkáról, dolgokról

Hol tart, hogy van most Szily Nóra? Egészen a mélyére ástunk, igazán intim és egyben tanító, inspiráló egy órát tölthettünk együtt.

20180219 SzilyNora 2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közel harminc éve szeretjük. Percemberek jönnek-mennek a képernyőn, a bulvárlapokban, Szily Nóra azonban állandó. Itt van velünk és nekünk: mondandója, mint ő maga, hiteles, fontos. A képernyőtől ugyan elbúcsúzott, azonban az általa jegyzett közel ezer mélyinterjúból az interneten számtalan olvasható, megnézhető, és nézik is, mégpedig százezrek. 

Facebook-oldalán rögtön szembetűnik, még mindig nórás, szerethető, izgalmas egyéniség, aki bátran feltesz magáról akár előnytelen képeket is. Nem akar vetíteni, nem akar másnak látszani. Ha elcsendesedni vágyik fájdalma okán, azt is vállalja. Nem csupán a jó pillanatokat mutatja meg, hanem az élet sokszínűségét. Tanul, előadásokat tart, folyamatosan új dolgokon töri a fejét, dolgozik. És dolgozik magán is, hogy túlélje a veszteséget, kitöltse az űrt, amit édesanyja hagyott maga után. Csaknem egy órácskát beszélgettünk életről, gyászmunkáról, sikerről, kudarcról, Nóráról.

Szily Nóra interjú

00:00:00 / 00:00:00

Iratkozz fel a Femina Spotify csatornájára!

Ha tetszett az interjú, iratkozz fel podcast csatornánkra, és értesülj elsőként a Femina legújabb adásairól. Rendszeresen jövünk még több izgalmas beszélgetéssel, ne maradj le! 

 

 

Promóció

Ezt is szeretjük