Hozzá fűződik az Üvegtigris egyik felejthetetlen jelenete
Ma 72 éves Szilágyi Tibor
Ma ünnepli 72. születésnapját Szilágyi Tibor színművész.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 72. születésnapját Szilágyi Tibor, aki lassan öt évtizede áll színészként a színpadon és a kamerák előtt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas  színművész és rendező olyan sorozatokban volt látható, mint a Princ, a katona, a Családi kör vagy a Kisváros, rendszeres szereplője volt a Szeszélyes évszakok kabaré jeleneteinek, és számos nagysikerű mozifilmben is maradandó alakítást nyújtott.

Szerepelt a Szamba, az Ámbár tanár úr, az Európa expressz, a Rokonok vagy az Eszter hagyatéka című filmekben, de legtöbbször emlegetett jelenetét az Üvegtigris második részében forgatta.

A vígjátékban egy Hodobay Oszkár nevű helyi vadászt alakít, akinek a feleségével - Básti Juli - a főszereplő Lali - Rudolf Péter - titokban viszonyt folytat. Amikor Oszi bá erre rájön, túszul ejti lakókocsis büféjében Lalit, akitől végül elkeseredésében megtudakolja, mivel csábítja el a nőket.

Fotó: Red Lemon, Budapest Film

Fotókon az Egri csillagok egykori Vicuskája

Idén áprilisban ünnepelte 68. születésnapját Venczel Vera, akinek a neve egybefonódik az Egri csillagok Vicuskájával és a Vígszínházzal. Nézd végig összeállításunkban, hogyan változott a színésznő az évek folyamán!

Ezt is szeretjük