Tudtad? Egy 16 éves fiú édesapja Szervét Tibor, a Valami Amerika sztárja
Szervét Tibor a Romantikus komédia kapcsán mesélt a szerelemről és a fiáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az iskolában, munkahelyen szövődött szerelmet szinte mindenki átéli legalább egyszer az életben, még ha az érzelmek nem is mindig találnak viszonzásra. Ám az sem ritka, hogy a felek képtelenek bevallani, mit éreznek.

A férfi-nő közötti bonyolult viszonyt boncolgatja a Thália Színházban műsoron lévő Romantikus komédia, melyben Tóth Ildikó és Szervét Tibor kergeti egymást.

Nincs recept

Holló Márta az RTL Klub Fél kettő című műsorában beszélgetett a Jászai-díjas színésszel, akinek saját bevallása szerint még nem volt olyan élménye, hogy ne ismerte volna fel a szerelmet. Inkább az fordult vele elő, hogy utólag megbánta, amiért belement egy kapcsolatba.

- Megesett, hogy olyan kapcsolatot hajkurásztam, amiben nem voltunk összeillők. Nagyon nehéz dolog megtalálni, felismerni és megtartani a boldogságot - vallotta.

- Az ideális párválasztáshoz személyesen a Jóisten segítsége kell, bár még akkor is elronthatjuk az egészet. Hogy egy férfi meg egy nő hogyan tud találkozni, hogyan tudnak boldogok lenni - erre semmilyen recept nincs, és soha nem is lesz - tette hozzá Szervét Tibor.

Van egy fia

Az 52 éves színész magánéletéről egyébként nem sokat tudni, hiszen nem gyakori vendége a bulvárlapoknak, és a felhajtást sem kedveli túlzottan, ám nem titok, hogy van egy fia, Gergő.

36 éves volt, amikor fia született - saját elmondása szerint az apaság teljesen megváltoztatta az életét. Míg korábban előfordult, hogy úgy érezte, kicsúszott lába alól a talaj, a kis jövevény helyre tette a dolgokat.

Szervét Tibort a már említett Romantikus komédia mellett több darabban is láthatjuk a Radnóti Színházban, többek között a Libikókában, a Naftalinban és a Pygmalionban lép színpadra.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük