Titokban megnősült a magyar színész! Az örök agglegény 56 évesen állt oltár elé
Szerednyey Béla színész titokban megházasodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Titokban megnősült Szerednyey Béla színész, a Linda című sorozat egykori sztárja.

Az 56 éves sztárt már közeli barátai is elkönyvelték örök agglegénynek, amikor Szerednyey Béla 2011-ben megismerte élete párját, akiről először 2012 januárjában beszélt a nyilvánosság előtt.

A színművész akkor úgy fogalmazott, ő évekig kényszeragglegényként élte az életét: voltak ugyan kapcsolatai, de sokszor magányosnak érezte magát, szenvedélyes hajósként ezért is töltött sok időt a Balatonnál. 

Szilvia megismerkedésük óta a hajózásban is a társa, csakúgy, mint a hölgy két gyermeke, akik hamar elfogadták Szerednyeit.

A pár nemrég hivatalosan is összekötötte az életét, ezt szemfüles fotósok szúrták ki a Madách Színházban, a Mamma Mia! című musical hétvégi premierjén, amelyben a sztár Bill Austint, Sophie Sheridan egyik lehetséges apajelöltjét játssza.

A bemutatót követő partin sokaknak feltűnt Szilvia karikagyűrűje. Szerednyey Béla nem tagadta, hogy titokban megházasodott, és ahogy ő fogalmazott, a családja is elkísérte a bemutatóra, de a magánéletéről nem kívánt bővebben beszélni.

Így ment férjhez Palotás Petra

Férjhez ment Palotás Petra, az RTL Klub egykori műsorvezetője, aki ma már könyveket ír, és Németországban él. Nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt!

Ezt is szeretjük