Széphalmi Juliska pár centis hajat vágatott: hosszú hajzuhataga nélkül nagyon más

Széphalmi Juliskát évek óta láthatjuk hosszú hajjal a képernyőn. Drámai a változás a hajvágás után.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Széphalmi Juliska rövid hajra váltott. A táncosnőt követői tegnap az Instagramon keresztül kísérhették el a fodrászhoz, kedvencük az átváltozás minden folyamatába bepillantást engedett az oldalán. A frizuraváltás előtti utolsó képén még mell alá érő hajzuhatagot viselt, majd ő maga nyisszantotta le hosszú fonatát vállig érőre, de itt még nem állt meg: a végeredmény pár centis, menő fazon lett.

A harmincéves hírességet 2018 előtt a színházba járók a Madách Színház tánckarában láthatták, majd országosan is ismert lett azután, hogy szerepelt a Nyerő Párosban. Az elmúlt években több produkcióra is igent mondott: a Survivorben, A Konyhafőnökben és különböző beszélgetős műsorokban is hosszú hajjal szoktuk meg.

Széphalmi Juliska rövid hajjal

Régóta gondolkozott a váltáson, és most érezte az idejét annak, hogy a tettek mezejére lépjen. Egy ilyen látványos átalakulásról persze a kommentelőknek is megvan a véleménye, egyesek imádták a merész húzást, mások szerint kár volt, hogy ennyire megszaladt az olló. Utóbbiak többsége azt állítja, a vállig érő hosszúságnál meg kellett volna állnia.

Az ellentábor kifejezetten vagány lépésnek tartotta, hogy bevállalta a pár centis sérót. Akadt, aki szerint Széphalmi Juliska így egy az egyben Járai Máté feleségére, Kírára hasonlít, más pedig azzal érvelt, hogy a táncművész akármilyen hajat vágathatna, minden fazonnal gyönyörű lenne. 

Ördög Nóra levágatta a haját

Amikor legutóbb kedvenc szépségszalonjában járt, Ördög Nóra hajvágást kért a fodrászától. A műsorvezető az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásáról már hosszított bob fazonnal jelentkezett be.

Felismered Péter Szabó Szilvit új frizurájával? Levágatta hosszú haját - Sztárok frizuraváltásai 2021-ben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük