Az idei év egyik meglepetése! Férjhez megy a férfifaló magyar sztár
Szepesi Nikolett igent mondott szerelmének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szepesi Nikolett felhagyott a bohém élettel, elkötelezte magát, és most, három év után férjhez megy párjához.

Az egykori úszótól az utóbbi időben hangos a bulvársajtó, szexuális témákat firtató könyvével hatalmas botrányt kavart.

Férjhez megy

A nyilvánosságot meglepetésként érte a hír, hogy a férfifaló magyar sztárnak megkérték a kezét, és ő igent mondott. Az RTL Klub Reflektor című műsorának nyilatkozott a lánykérésről és jövőbeni terveiről.

A 25 éves híresség boldog most, hiszen elmondása szerint nagyon szerelmes a párjába, aki alapjaiban változtatta meg a férfiakról való véleményét, sőt, kapcsolatuk hatására Niki még talán a tündérmesékben is elkezdett hinni.

- Próbálom nőként, ahogy a csajok szokták azt gondolni, hogy a herceg elérkezik fehér lovon, hiszen jelenleg ebben élek, minden nagyon tökéletes, és bízom benne, hogy így is lesz az életem végéig - nyilatkozta a kameráknak.

Nyaraláson kérték meg a kezét

Szepesi Nikit közös nyaralásukon kérte feleségül párja, Ádám, aki a nagy kérdés helyszínéül a Balaton vizét választotta.

A vőlegény a lánykérést barátnője egykori hivatása miatt szervezte a vízre, az esemény emlékezetesre, egyszersmind hangulatosra sikerült.

A botrányhősnő már három és fél éve alkot egy párt kedvesével, akit pont akkor ismert meg, amikor eldöntötte, hogy lezárja viharos életszakaszát, és papírra veti annak érdekes történéseit. A férfi elfogadja szerelme múltját, és nem zavarják a könyvben leírt őszinte szavak.

Nem így voltak ezzel mások, az úszónőt rengetegen támadták kötete miatt. Szepesi Niki elmondása szerint semmit nem bánt meg, ennek ellenére előfordul, hogy elkeseredik egy-két kemény szó hallatán, és ilyenkor párja nyújt számára vigaszt.

Fotó: Facebook/Szepesi Nikolett

Ezt is szeretjük