Még csak 38 éves volt! Meghalt a magyar híradós gyermekeinek anyja
Részletek!
Elhunyt Szellő István ikreinek édesanyja, Naim Renáta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú betegség után elhunyt Szellő István gyermekeinek édesanyja, a 38 éves Naim Renáta, aki még 2009-ben szült ikreket a híradósnak.

A pár három évig volt együtt, és már a babák, Alen és Manna születése előtt szétmentek. Az azonban sosem derült ki, hogy mi volt az indok a szakításra.

A keresztszülőknél a gyerekek

Szellő István most gyermekei anyját gyászolja, akivel már a kicsit érkezése előtt szétmentek, ám mint ahogy mondta, nagyon jó viszonyt ápoltak továbbra is.

- Bármi is történt, továbbra is jó a kapcsolatom Renátával, és a gyerekek mindig számíthatnak rám - jelentette ki akkor az RTL Klub híradósa.

A szomszédok szerint a nő bátran viselte a csapásokat, és mindvégig bízott abban, hogy majd Szellőre bízhatja a gyerekeket. A híradós sűrűn meglátogatta a kórházban haldokló egykori kedvesét, akitől telefonon keresztül búcsúzott el, és megígérte neki, hogy vigyázni fog négyéves gyermekeikre.

Naim Renáta halála után a gyermekek a keresztszülőkhöz kerültek, de nevelésükben a tévés is részt vesz.

- Az én életritmusom, a munkám nem olyan, hogy egyedül tudnám vállalni azt, maradjanak nálam a kicsik. Ezért közös döntést hoztunk, elhatároztuk, hogy a keresztszülők önfeláldozó segítségével neveljük tovább együtt a gyerekeket, mert hozzájuk is nagyon ragaszkodnak. Ugyanúgy mindent megteszek, segíteni fogom őket, amennyire csak tudom - nyilatkozta a híradós. 

Hat hónapos terhesen hagyta el

A 46 éves Szellő Istvánnak ikergyermekei mellett két nagyobb fia is van. András és Ádám a híradós előző két házasságából született. Az RTL munkatársa második házasságának megromlása után ismerkedett meg Naim Renátával. A félig szír származású stewardess-szel a 2006-os operabálon jelent meg először.

A pár kapcsolatában egy rövid mosolyszünet is volt, amikor Szellő a Szombat esti láz első szériájában táncolt. Állítólag Naim féltékeny lett a híradós táncpartnerére, ám hamar kibékültek.

Az összhang mégsem bizonyult teljesnek, mert 2009-ben szakítottak, amikor a nő csak néhány hetes terhes volt.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük