Függővé vált a kétgyerekes magyar műsorvezető
Szekeres Nóra, a TV2 várandós műsorvezetője mese-függővé vált két gyermeke mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Nóra, a TV2 Babavilág illetve a PRO4 Super Car című műsorainak háziasszonya függővé vált.

Persze a harmadik gyerekével várandós műsorvezető nem egészséget károsító szenvedély rabja lett, mindössze arról van szó, hogy két gyermeke mese-függővé tette.

Mese-függő

Manapság rengeteg agresszió és ostobaság folyik nap, mint nap a televízióból, ezért a szülőnek kell odafigyelniük, milyen műsort engednek mégnézni gyermeküknek.

Szekeres Nóra ebből a szempontból is tudatosan neveli csemetéit, Noát és Milánt.

- A mai napig igénylik a gyerekeim, hogy együtt nézzünk meséket, hiszen egészen kicsi koruktól kezdve ehhez szoktak hozzá. Amellett, hogy egy közös élmény, így lehetőségem van arra is, hogy felügyeljem, hogy milyen tartalmak jutnak el hozzájuk és mennyi időt töltenek a tévé előtt - árulta el a sztáranyuka.

Vannak olyan mesék, amelyekről inkább lebeszéli őket, de akad olyan csatorna is, amit nyugodt szívvel enged nézni a kicsiknek, sőt, egy-két sorozatért ő maga is rajong.

Ősszel ismét anya lesz

- Imádják a srácok a Nickelodeont, és az a legjobb, hogy egészen kicsiktől a nagyobb gyerekekig mindenki megtalálja a számára szórakoztató műsorokat. A Spongyabob örök kedvenc, a Robot és Mumus pedig az újdonság varázsával hat, bár Noa szerint kicsit bizarr elképzelés, hogy egy szörny és egy robot zenei karriert fut be. Tavaly az Aang Legendájából pedig egyetlen részt sem hagytak volna ki - mesélte nevetve.

Noa és Milán hamarosan nem csak a mesék rajongója lesz, hisz novemberben megszületik várva várt kistestvérük. Májusban derült ki, hogy a 32 éves tévés harmadik gyermekével várandós, akinek már a nemét is tudni: kisfiú lesz.

Noa egyébként 2001-ben, Milán 2003-ban született, vagyis édesanyjuk fiatalon, húsz évesen lett kismama. Édesapjuktól a műsorvezető 2010-ben elvált.

Fotó: PRO4 Sajtószoba
Ezt is szeretjük