Szekeres Adrien szerint az anyaság karriergyilkos lehet
Meglepő vallomás
Szekeres Adrien két tündéri kislány mamája, ám az anyaságból nem csupán előnye származott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrien már gyerekként érezte, hogy az előadó-művészi pályán van a helye. Számos szavaló- és énekverseny győzteseként tanárai bátorítására jelentkezett az egri általános iskolából a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba.

1992 őszétől Budapesten, Sík Olga növendékeként folytatta tanulmányait, már elsősorban a zenére koncentrálva. Az elsöprő sikert a Unisex 1997-es indulása hozta meg számára, és innentől kezdve nem volt megállás, Adrien beírta nevét a magyar popzene történelmébe.

Két kislánya született

Szakmai sikerei magánéleti boldogsággal is párosultak, 1998-ban Kiss Gábor zeneszerző oldalán állt az oltár elé az egri bazilikában.

A párhoz hamarosan a gólya is beköszöntött, megszületett első kislányuk, Jázmin, majd alig két év múlva Emília is világra jött.

A babázás mellett egy idő után szeretett volna ismét színpadra állni, ám mint ahogy Fülöp Bea írónőnek 2006-ban mesélte, Magyarországon az édesanyáknak nagyon nehéz visszatérniük a munkába.

Anyaként nehéz érvényesülni

- Amint gyereket szülsz, átkerülsz egy másik csoportba. A popsztár kategóriából azonnal átraknak az anyuka kategóriába. A célcsoportnak már sok lenne egy kétgyerekes családanya.

Nagyobbik lánya születése után mégis nagy népszerűségnek örvendett a Dobrády Ákossal énekelt duettjük, a Híd a folyón című dal, melyet Adrien férje írt.

- Nem vagyok benne biztos, hogy ha nem az Ákossal éneklem, akkor is ilyen szívesen fogadják a csatornák, akármilyen jó is a dal - vallotta őszintén, ám azóta szerencsére újra sikerült érvényesítenie tehetségét a szakmában.

Cikkünk Fülöp Bea: Anyák - Őszinte beszélgetések az anyaság csodaszép és nehéz pillanatairól című, az Illia Kiadó gondozásában megjelent kötetének felhasználásával készült.

Kiadja az Illia Kiadó.
Ára 2590 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük