Szekeres Adrien lánya gyönyörű tinédzser - Jázmin az édesanyja szépségét örökölte
Szekeres Adrien már két tinédzser büszke édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrien és Kiss Gábor zeneszerző a kilencvenes évek végén fogadott örök hűséget egymásnak, 2018 nyarán ünnepelték huszadik házassági évfordulójukat. Kapcsolatukból két lányuk született: első gyermekük, az énekesnőre elképesztően hasonlító Csillag Jázmin április 12-én lesz 16 éves, a második, Emília Gréta pedig március 15-én ünnepli 14. születésnapját.

Szekeres Adrien lányai szépek, mint az anyjuk

Az énekesnő méltán lehet büszke gyönyörű és tehetséges lányaira, akiket csak nagyon ritkán mutat meg a nagy nyilvánosságnak, most azonban pár fotó erejéig kivételt tett.

- Nem egy gimnáziumba írattuk a két leányzót, így külön utakon járnak, mindenkinek megvan a maga baráti köre. A muzikalitást mindketten örökölték, de Jázmin most kezd arra rájönni, hogy nem lehet egyszerre ennyi mindent csinálni. Ugye ott az iskola, nagyon érdekli a színház, irodalom, dráma, a mozi, közben nagyon szépen rajzol. A francia nyelv is érdekli, közben röplabdázik, gyógytornára jár, de végül a zongora lesz az, amit el kell engedni. Eminél a gitár marad meg, azt hiszem, a zenét szerintem ő viszi majd tovább – mesélte büszkén lányairól az énekesnő az RTL Klub Reggeli műsorában.

Nézd meg képes összeállításunkban, milyen szép Szekeres Adrien két nagylánya!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük