Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)
A Titanic Broadway-musicalt először láthatja a hazai közönség augusztus 9-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon!

hajo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Titanicon utazik többek közt Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Détár Enikő, Szabó P. Szilveszter, Sándor Péter és Kerényi Miklós Máté - a nagy sikerű Broadway-musicalt először láthatja a hazai közönség augusztus 9-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon!

Tudtad, hogy a Titanic musicalt már hamarabb bemutatták, mint az ikonikus filmet? Ráadásul elsöprő sikert aratott: öt Tony-díjat, vagyis színházi Oscar-díjat nyert el, többek közt a legjobb musicalnek járó elismerést is.

A Szegedi Szabadtéri Játékokra augusztus 9-én érkezik meg a legendás óceánjáró történetének hazai ősbemutatója, majd még öt estén át ragadhatja magával a közönséget a Titanic utasainak megannyi álma és sorsa. Az úszó városnak is nevezett hajón együtt utazott a felső tízezer és a napi betevőért is keményen küzdő réteg - mindegyikükkel találkozhatunk a Dóm téren debütáló musicalben.

Veréb Tamás, aki hosszabb kihagyás után a Titanic-kal tér vissza a musicalszínpadra, egy igazi hősszerelmest alakít. Megismerkedik Kate-tel, vagyis Vágó Zsuzsival, és már a hajóúton a közös jövőjüket tervezik. Nem érdekli őket az első osztály csillogása - Détár Enikő karakterét, Alice-t viszont annál inkább! A talpraesett, mindenféle pletykát ismerő, eleven hölgy nagy álma, hogy egyszer a legfelsőbb körökben foroghasson.

Az utasok hidegen hagyják, az alkotására figyel - igazi apai büszkeséggel száll fel a hajóra a tervezőt alakító Szabó P. Szilveszter, aki minden apró részletét ismeri a kor legnagyobb utasszállítójának. Sándor Péter karaktere, a fűtőként dolgozó Fred a Titanic árnyoldalát is látja, hiszen a kazánházban azért robotolnak, hogy elérjék a végzetes rekordsebességet. A musicalben pedig az a legszebb, hogy valamennyiük hullámokba zárt vágyait megismerjük, miközben suhan a hajó az óceánon.

Fotó: Polyak Attila

Ha szeretnéd az elsők közt látni itthon a Titanic musicalt, akkor találkozzunk a Szegedi Szabadtéri Játékokon, és engedd, hogy Somogyi Szilárd rendezésében te is az álmok hajójának fedélzetén érezd magad!

Ezt is szeretjük