Ő Fecsó 16 évvel fiatalabb, új párja - Vivien a Reggeliben mesélt szerelmükről
Szegedi Ferenc új párja az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, mivel hódította meg az üzletember.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien a hétvégén ünnepelte üzletember párjával, Zsigmonddal a féléves évfordulójukat. A hét elején derült ki, hogy nem csak a Feleségek Luxuskivitelben sztárjára talált rá a szerelem, válófélben lévő férjét, Szegedi Ferencet is eltalálta Ámor nyila. 

Fecsó kapcsolata is tart már fél éve, a barátnője, Kiss Vivien azt nyilatkozta, ősszel ismerkedtek meg egy budapesti szórakozóhelyen, de a kapcsolatuk csak szilveszterkor kezdődött.  

Fecsó evvel vette le lábáról új barátnőjét

- Az ismerkedésünk már az első pillanatban nagyon jól indult, nagyon szimpatikus volt. A természetességével és a humorával vett le a lábamról - mesélte a barna hajú szépség az RTL Klub Reggeli című műsorban. 

fecso-baratnoje
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A szülei még nem találkoztak a választottjával, és amikor elmesélte, kivel jár, az édesanyja tudta, kiről van szó, az édesapja viszont nem, de kedvelik Fecsót, mindenben támogatják lányukat. Az sem számít, hogy az üzletember 16 évvel idősebb, elvált, kisgyerekes férfi. 

- Nekem nem gond a korkülönbség, érett társat kerestem magam mellé, rá pedig fel tudok nézni, nagyon talpraesett, ő egy igazi férfi. Nagyon szeretem a kisfiát is, mindig örülök, ha épp nála van, amikor én is odamegyek - nyilatkozta tegnap a Blikknek.   

A cikk az ajánló után folytatódik

A Reggeli műsorvezetői, Peller Anna és Mariann arra is kíváncsiak voltak, a 2018-as Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen indult, 24 éves nő Fecsó előéletének ismeretében mennyire tart attól, hogy a férfi nem a hűség mintapéldánya. 

Én teljes mértékben megbízok benne. Szerintem ez az alapja egy kapcsolatnak. 

Az elmúlt időszakban heti két-három alkalommal tudtak találkozni, az összeköltözés még nincs napirenden, de a mezőgazdaságban dolgozó, vidéken élő szépség és a negyvenéves Fecsó kertes házban szeretne együtt élni.   

fecso-parja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Meglátjuk, mit hoz a jövő, de idővel mindenképpen egy családi házban gondolkodunk, abba költözünk ki. 

Vasvári Vivien smink nélkül

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának sztárjai a képernyőn és a posztjaikon mindig a legjobb formájukat mutatják, kisminkelve, tökéletes frizurával és csinos ruhákban láthatja őket a nagyközönség. Néhány alkalommal azonban ők is megmutatták, hogy néznek ki természetes valójukban. 

Ezt is szeretjük