Fecsó új párja barna hajú szépség - A 16 év korkülönbségről ez a véleménye a celebnek
Szegedi Fecsó és új párja, Kiss Vivien ugyanúgy vélekednek a közös jövőről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferencet Vasvári Vivien vőlegényeként, majd férjeként ismertük meg a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban. Később szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjében, amit meg is nyertek, tavaly azonban szétmentek, hamarosan hivatalosan is kimondják a válásukat. 

Mindketten új párra leltek, a szőke sztár egy Zsigmond nevű üzletember oldalán találta meg a boldogságot, az időközben celebbé vált Fecsó pedig egy fiatal vállalkozólánnyal van együtt január óta. 

Szegedi Fecsó új párja

A Szombathelyen élő Kiss Vivien a családi vállalkozásban dolgozik, állattenyésztéssel és növénytermesztéssel foglalkoznak, Fecsónak is sok a munkája, így általában heti három napot találkoznak, főleg a hétvégéken. A barna szépség már csak azért is jól kijön szerelme Vasvári Vivientől született, kétéves kisfiával, mert van egy 11 éves öccse, tudja, hogyan kell bánni a kisgyerekekkel. Edwardot, ha sír, néha jobban meg tudja nyugtatni, mint az apja. 

Fecsó és Vivi a Love Bistróban mutatja meg főzőtudását és azt, mennyire tudnak együttműködni a konyhában.
Fecsó és Vivi a Love Bistróban mutatja meg főzőtudását és azt, mennyire tudnak együttműködni a konyhában.
Fotó: TV2

A szerelmesek között 16 év a körkülönbség, de Szegedi Fecsó szerint ez a szám csak első hallásra tűnik soknak, ő nem aggódik emiatt. 

Nincs köztünk feszültség emiatt. Különben is, Vivi majd hozzám öregszik. 

Azt még nem tudom, konkrétan mit tartogat számunkra a jövő. Az üzletet meg szoktam tervezni évekkel előre, de a kapcsolatunkat majd alakítja az élet és az érzéseink - mesélte a férfi a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

A munkájuk miatt egyelőre még az összeköltözés sem merült fel, házasságról és gyerekvállalásról is korai lenne még beszélni, de a jövőjüket hasonlóan látják. Mindkettejük szerint vannak szintek egy kapcsolatban, amiket, ha nem képesek együtt megugrani, nincs értelme rabolni egymás idejét. 

fecso-baratnoje
Fotó: TV2

- A sokéves, eseménytelen járás már nem az én világom. Egy, legfeljebb két év alatt az ember csak el tudja dönteni, akar-e a másiktól valamit. Ha igen, történjen meg, aminek meg kell, ha pedig nem, akkor minek húzni, mint a rétestésztát? - véli Fecsó, akivel barátnője is egyetért. Vivi az előző párjával azért ment szét nyolc év után, mert nem léptek előre. 

Fecsó és Vasvári Vivi kisfia 

Vasvári Vivien lánya, Ariana hatéves lett, a kislánynak pedig természetesen szülinapi partit is rendezett az édesanyja. A gyerekzsúron természetesen a szőke sztár kisebbik gyermeke, Edward is részt vett. A huncut kisfiú akkor is ellopta a show-t, amikor csak a háttérben jött-ment. 

Ezt is szeretjük