Feljelentette Szegedi Fecsót a A Schobert-botrányt kirobbantó híresség: így reagált a vádakra
Szegedi Fecsó a múlt héten számolt be arról, hogy Király Dávid Izmael 500 ezer forinttal verte át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is megírtuk, Szegedi Fecsó kitálalt a Schobert-botrányt kirobbantó hírességről. Két évvel ezelőtt került kapcsolatba Király Dávid Izmaellel, aki átverte, és félmillió forinttal rövidítette meg állítása szerint.

A tiktokkertől egy már felfuttatott, 120 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalt vásárolt meg 500 ezer forintért. Meg is kapta ahhoz az adatokat, de pár hónappal később mégsem tudott belépni a fiókjába, mert szerinte annak jelszavát a fiatal férfi közben megváltoztatta.

Szegedi Fecsót feljelentette Király Dávid Izmael

A történet bejárta a magyar sajtót, és természetesen eljutott Király Dávid Izmaelhez is, aki a Fókuszban reagált az őt ért vádakra egy szöveges üzenetben.

fecsó
Fotó: RTL Klub/Fókusz

"Szegedi Fecsó az elmúlt hetekben végig kopogtatott a teljes hazai média ajtaján ezzel a sztorival, de a többség elzavarta” - kezdődött a levél.

Szegedi Fecsó valóban több portált felkeresett, de a Schobert Norbi és Béres Alexandra ügytől teljesen függetlenül kívánta elmondani a tapasztalatait. Úgy gondolta, ez is hozzátartozik az igazsághoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tiktokker állítja, semmi alapja nincs az üzletember vádjainak, szerinte csak a hírverés volt a célja. 

"Az általa bizonygatott súlyos vádakat azonban soha nem bizonyította, még csak hivatalos vizsgálat sem folyt soha. Talán nem véletlen…”

izmael
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Való igaz, nem tett feljelentést, úgy gondolta, felesleges perre vinni az ügyet. Most azonban úgy fest, mégis a bíróságon fognak találkozni, ugyanis Király Dávid Izmael nyilvános rágalmazással vádolja Szegedi Fecsót, állítólag már meg is tette a feljelentést.

Rubint Rékát ezért rúgták ki Béres Alexandráék

Sokan nem emlékeznek rá, de Rubint Réka húsz évvel ezelőtt óraadóként dolgozott Béres Alexandráék edzőtermében. Norbi szerint azért rúgták ki Rékát, mert ő feleségül vette, emiatt személyes üggyé vált számára. Béres Alexandra viszont azt nyilatkozta, közös megegyezéssel küldték el Rékát. 

Ezt is szeretjük