Ő Széchenyi István gyönyörű ükunokája: Lili tökéletes alakjával hódít az Instán

Széchenyi Lili ugyan inkább vagány stílust képvisel, kecses, nőies alakjával jól ellensúlyozza azt.

Széchenyi Lili
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Széchenyi Lili nevét a Sztárban sztár leszek! negyedik évadában ismerhette meg az ország. 

Széchenyi Lili

Széchenyi Lili nemcsak névrokona, de egyenes ági leszármazottja is gróf Széchenyi Istvánnak, akit a mai napig a legnagyobb magyarként emlegetnek. A Sztárban sztár leszek!-ben a húszéves, aranytorkú énekesnő azonnal lenyűgözte a mestereket és a közönséget is, ami elég volt arra, hogy a második helyig meneteljen.

video 394553
Fotó: TV2

Ugyan Lili nem vihette haza magával a fődíjat, a zenéléssel nem hagyott fel, és más tervei is vannak a jövőjére nézve. A Borsnak tavaly szeptemberben elmondta, szociológiával szeretne foglalkozni, emellett pedig, amiért felmenői hatalmas dolgokat vittek véghez, ő is szeretne maradandót alkotni.

- Az egyik ilyen eszközöm a zene, emellett pedig érdekel a szociológia és a pszichológia. A tervem, hogy valamilyen módon emberekhez kapcsolódjak, a segítségükre legyek, támogassam őket - mondta a lapnak. 

A fiatal énekesnőnek már gyerekkorában mondogatták, hogy Széchenyi István leszármazottja, azonban meg kellett érnie ahhoz, hogy megértse, mit is jelent ez. Azt is elmondta, hogy bár sokan így képzelik, származása ellenére nem kastélyban él, teljesen átlagos körülmények között nevelkedett. Mint kiderült, legnagyobb bánatára ükapjától nincs semmilyen tárgyi emléke.

Széchenyi Lili a közösségi oldalain is nagyon aktív, közel 7500 követőjének rendszeresen posztol élete fontosabb pillanatairól. Az extravagáns stílusú énekesnő az utóbbi időben gyakran büszkélkedik tökéletes alakjával, még fehérneműben is kamera elé állt, de az sem ritka, hogy feszülős ruhában mutatja meg kifogástalan alakját. 

Ő Leonardo DiCaprio magyar hasonmása: Balázs Benjámin kiköpött a világhírű színész

Balázs Benjámin a tiktokozók szerint is elképesztően hasonlít Leonardo DiCaprióra.

Elolvasom

Cover-fotó: Wikipédia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük