Friss hír! Saját műsort kapott Szebeni István, az M1 kirúgott híradósa
Már októberben látható lesz műsorvezetőként Szebeni István az Egyenlítő című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szebeni István, az M1 tavaly májusban kirúgott műsorvezetője októbertől műsort fog vezetni.

Szebeni Istvántól 2013. május 15-én vált meg  azonnali hatállyal az MTVA, miután az M1 éjszakai híradójában egy baki után elkáromkodta magát. Arra máig nincs magyarázat, hogy ha a rögzített adás több kézen keresztülment, miért nem tűnt fel senkinek a hiba, és arra sem, hogyan kerülhetett nyilvánosságra.

Több volt kollégája, így Vujity Tvrtko vagy Gombos Edina, akivel a TV2-nél az Aktívot vezette, kiállt mellette, a Facebookon Álljunk ki Szebeni Istvánért!!! és Tiltakozunk Szebeni István elbocsátása ellen! néven csoportok is alakultak azért, hogy kapja vissza munkáját - hiába.

A győri tévénél kapott munkát és a Sport1 Heti helyzet című műsorában is feltűnt időről-időre, októbertől aztán az OzoneNetwork Egyenlítő című környezetvédelmi és fenntarthatósági vita- és véleményműsorának állandó műsorvezetőjeként láthatjuk a képernyőn. Korábban már láthatták a nézők a csatorna Árvízi híradójában, de ez az első igazán komoly feladat, amit rábíztak.

- Az Egyenlítő 50 perc folyamatos beszélgetés, ezért szakmailag is kihívás érdekessé tenni, fenntartani a nézők figyelmét. A témákkal tökéletesen tudok azonosulni, magam is környezettudatosan élek. Szívesen kirándulok, és például eszembe se jutna szemetelni - árulta el a 38 éves Szebeni, aki a két állandó műsorvezetővel, Wágner Szilviával és Rideg Richárddal felváltva vezeti a műsort, minden hétköznap este 23 órától.

Fotó: OzoneNetwork/LifeNetwork TV

Leadkép és Facebook-kép: SuperTV2 Sajtószoba

Magyar híradósok fotói kezdő tévésként

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nézett ki az öt legnépszerűbb magyar híradós kezdő tévésként!

Ezt is szeretjük