Kisfia lesz az ismert magyar műsorvezetőnek! Már a 8. hónapban van a felesége
Szebeni István májusban apa lesz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Májusban apa lesz Szebeni István. A köztévé egykori híradósa azt is tudja, hogy kisfia lesz, feleségével már nevet is választottak neki.

A 38 éves tévés nagyon várja már első gyermeke érkezését, de azt még nem tudja, bent lesz-e a szülőszobában.

Már a nyolcadik hónapban van a felesége

Szebeni István, aki a TV2 Aktív című műsorának házigazdájaként, majd a köztévé híradósaként vált a nézők kedvencévé, hamarosan gyermekáldás elé néz.

Feleségével 2012-ben egy külföldi útjuk során, Kaliforniában mondták ki a boldogító igent. Nászútjuk után Dunakeszire költöztek, a nyugalmas környezetbe pedig hamarosan megérkezik Patrik, akit édesanyja május 9-re vár. 

- Nagyon megörültem, amikor Anita bejelentette, hogy gyermeket vár, bár első kérdésem az volt, hogy biztos? Jött a második, majd a harmadik és végül a negyedik teszt, és az orvosi vizsgálat erősített meg abban, hogy igen, édesapa leszek - mesélte Szebeni, aki győri tévénél és az OzoneNetwork csatornánál vezet műsort.

Eleinte voltak kétségei is: mennyire változtatja meg a kisbaba a megszokott életüket, hogy fog tudni vele bánni. Mára ezek eloszlottak, csak kezdő apukaként még azt nem tudta eldönteni, bent szeretne-e lenni a szülőszobában.

Szebeni István és felesége szeretnek utazgatni. Tudják, hogy erre a közeljövőben a csöppséggel nem nagyon lesz lehetőségük, ezért a babavárás nyolcadik hónapjában nemrég beiktattak egy hétvégi nyaralást, Gyulán pihentek kettesben.

Fotó: FényPont Média

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük