Kiesett a Sztárban Sztár leszek! nagy esélyese: Pápai Joci keményen kritizálta Szaszák Zsoltot

A Sztárban Sztár leszek! harmadik élő show-jából Tóth Gabi csapatának egyik tagja, Szaszák Zsolt búcsúzott a nézőktől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sztárban Sztár leszek! harmadik élő showjá-ból Szaszák Zsoltnak kellett távoznia. A fiatal srác a válogatón már mosolyával levette a lábáról a zsűritagokat, Sia dalával pedig azt is bebizonyította, hogy a megnyerő külsőhöz lehengerlő hang is tartozik. Sokan már ekkor az egyik nagy esélyesnek tartották. 

A nézők egy része csalódott is, amikor Tóth Gabi csapatából ő esett ki a TV2 show-műsorából.

Szaszák Zsolt esett ki a Sztárban Sztár leszek! 3. élő adásából

"Szegényt nagyon sajnálom, én hitem benne, hogy benne lesz a fináléban, de az emberek rosszindulata győzött."

"Nagyon sajnálom! Én a lehető összes szavazatomat neki adtam. Nagy veszteség, de hatalmas taps az eddig produkciókért. A következő adásban hiánya érezhető lesz!"

szaszak-zsolt
Fotó: TV2

"Nagyon sajnálom, hogy kiesett. Jóval magasabban képzett sokuknál, mint akik bent maradtak. A választás volt rossz. Mester Tamást nincs ember, aki le tudná utánozni. Ő egy olyan különleges srác, akinek a lelkébe kéne beleférkőzni, hogy sikerüljön, de még úgy sem. Balszerencsés választás volt" - olvasható a műsor közösségi oldalán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tóth Gabi a könnyeivel küzdött Szaszák Zsolt produkciója alatt, és azt mondta, szereti, hogy nem ölték ki belőle az érzéseit, azokat úgy tudja átadni, hogy a saját energiáiból táplálkozva bújik egy másik karakter bőrébe. 

- Annyira hálás vagyok, hogy itt vagy velem! Annyira szorgalmas, érző ember vagy, olyan jókat lehet veled beszélgetni mindenről, annyit fejlődsz! Köszönöm, hogy elfogadod a tanácsaimat, és bízol bennem. 

szaszak-zsolt-mester-tamas
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Köllő Babett elárulta, hogy régen nagyon sokat sírt erre a dalra, az ikonikus számot Szaszák Zsolt szépen hozta. Egészen belülről kell jönnie a dalnak, hogy hasson másokra - esetében ez működött. Majka viszont azt mondta, hogy rá pont nem hatott. 

- Nemhogy szeretem ezt a dalt, hanem imádom, és én jól ismerem Tomit! Ő a legnagyobb életigenlő csávó a világon, egy hedonista, nőcsábász, óriási arc, akiből annyi pozitív energia árad, hogy amikor egy ilyen lírikus, lassú balladát énekel, amit ha hosszan hallgatsz, tud unalmas és monoton lenni, el tudja úgy énekelni, hogy nem az. Hiába volt jól elénekelve, nekem uncsi volt picit! 

papai-joci
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

- Ez a legszebb magyar balladák egyike, és Mester Tomi a legjobbak egyike Magyarországon. Az jobban zavart, hogy nem hittem el neked egyetlen percét sem. Ott ültél mozdulatlanul, kicsit az volt az érzésem, mintha egy kitömött állat ült volna ott. Egy élettelen embert láttam! - hangzott végül Pápai Joci kemény kritikája.

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Majka, mint ahogy korábban már többször, 2021 nyarán is úgy döntöttek, hogy közösen utaznak nyaralni. A festői szépségű Ciprusra esett a választásuk, itt töltöttek el pár napot családi körben. Pápai Joci közösségi oldalán felesége bikinis fotója vitte a prímet, követői nem győzték dicsérni, milyen gyönyörű nő Anita. 

Ezt is szeretjük