Izmos testét félmeztelenül is büszkén vállalja a TV2 sztárja
A Jóban Rosszban Tamás atyáját alakító Száraz Dénes dögös pasi, hát még, ha lekerül róla a reverenda!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán Száraz Dénes neve még nem cseng ismerősen a tévénézők számára, arcát azonban már az egész ország megismerhette. Ő ugyanis a helyes fiú a sörreklámból, aki hazánk értékeire hívja fel a figyelmet - többek között arra, hogy milyen szépek a magyar nők.

A 31 éves kora ellenére is kölyökképű színész egyre gyakrabban mosolyog ránk a tévéképernyőn, február óta minden este láthatjuk.

A TV2 Jóban Rosszban című népszerű sorozatában a pap létére meglehetősen modern gondolkodású, fiatal Tamás atya alakját kelti életre.

Évek óta színpadon

Bár igazán a reklám óta nőtt meg iránta az érdeklődés, és népszerűségét elsősorban a képernyőnek köszönheti, Dénes nem ismeretlen a színházba járó közönség számára, tehetségét évek óta bizonyítja a színpadon.

A Felvidéken, Érsekújváron született, már a gimnáziumban is színjátszó szakkörbe járt.

Második próbálkozásra, 1999-ben vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol Máté Gábor és Horvai István osztályában sajátíthatta el a színészmesterség csínját-bínját.

Több darabban is játszik

Az egyetemi évek alatt zsebpénz-kiegészítésként vállalt reklámszerepeket, így került a Soproni sört - és Magyarországot - népszerűsítő reklámba, amellyel egy csapásra belopta magát a nézők szívébe.

Jelenleg az Új Színház és a Komédium színpadán láthatjuk, játszik többek között a Nyári kalandok és az Édentől keletre című darabokban.

A jóképű színésznek egyébként egyelőre nincs családja, barátnőjével él együtt Budán.

Képek: Europress

Ezt is szeretjük