Ledobta a reverendát! A Jóban Rosszban Tamás atyája új szerepben

Száraz Dénes kemény öklű bokszolónak állt, persze csak egy rendhagyó fotózás kedvéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Száraz Dénes, a Jóban Rosszban Tamás atyája, aki annyira jóképű, hogy szinte szentségtörés épp papot alakítania, egy fotózás kedvéért ledobta a reverendát.

A szimpatikus színész amúgy nagy sportrajongó, úgyhogy nem esett nehezére ezúttal sportos, fitt szerepben megmutatni kidolgozott testét.

Bokszolónak állt egy fotózás erejéig

A sorozat Tamás atyája a fotózás kapcsán elmondta, hogy a bokszoláshoz konkrétan nincs kötődése, de sok egyéb sporthoz igen.

- Ebben a sportban nincs tapasztalatom, de a sporthoz önmagában van közöm, hiszen úszom, futok, biciklizem, vagyis elég komoly szinten triatlonozom - mesélte Dénes a TV2 riporterének.

A kitartás és az akaraterő tehát nem áll távol se Dénes, se Tamás atya karakterétől - a színész szerint innen eredhet a forgatókönyvírók legújabb ötlete, a bokszringben megejtett fotózás.

Dénes tehát belevágott az edzésekbe, kidolgozott izmait azonban nem a bokszolásnak köszönheti. Úgy véli, jó adag genetika is van abban, hogy ilyen az alkata, de persze tesz is érte.

Versenyszerűen triatlonozik

A sportos színész egyébként versenyszerűen sportol, elmondása szerint még a németországi Iron Man versenyen is indult, de természetesen nem a kőkemény profikhoz, hanem önmagához mérte magát.

- Ezeken a hosszú távú versenyeken az ember nagyon lecsupaszodik, önmaga lesz. Nincs pózolás, nem kell megfelelnie senkinek. Ugyanez a színészetre is igaz, sok olyan helyzet adódik, amikor tisztán önmagadat kell adnod - vallotta meg a színész.

A sport saját bevallása szerint segíti őt a stresszoldásban, valamint fejleszti az állóképességét, hiszen a színpad komoly erőnlétet követel, fizikai és lelki erőt egyaránt.

Dénes azt is elárulta, hogy meglepő módon a nyári szünetben nem sokan faggatták őt a rajongók, sem karakterét, sem a történetet illetően, az azonban többször is előfordult már vele, hogy dicsértesséket köszöntek neki az utcán. A reverendát említve érdekesség, hogy a színész nemcsak a képernyőn játszik vallásos, szent embert.

A sors úgy hozta, hogy a jóképű sorozatsztár jelenleg az Assisi Szent Ferenc című darab címszerepét próbálja az Új Színházzal, melyben - a hölgyrajongók nagy bánatára - ezúttal nem reverenda, hanem barna csuha alá rejti izmos felsőtestét.

Ezt is szeretjük