A magyar színész házassága 12 év után hullámvölgybe került
Száraz Dénes hisz abban, hogy hullámvölgybe került házassága erős pilléreken nyugszik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Száraz Dénest a Jóban Rosszban című sorozatban ismerte és szerette meg az ország: Tamás atya bőrében annyira megszerették, hogy amikor 2012 tavaszán kiírták a TV2 sorozatából, a nézők visszakövetelték. A forgatókönyvírók egy új karakter bőrébe bújtatva írták vissza, akit 2014 nyarán újra kiírtak. Négy és fél évig szerepelt a sorozatban, ezt követően számos reklámban láthattuk, Bánfalvy Ágnes színházával járja az országot, ő volt a főszereplője a 2016-ban bemutatott Hurok című filmnek, 2017-ben feltűnt a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatában.

Jelenleg pedig a VIASAT3Ízig-vérig című sorozatának egyik fontos szereplője: Asztalos Sándort, a törtető üzletembert alakítja, aki szerelmes Évába (Gryllus Dorka). A karakter távol áll tőle, de azt megtanulta tőle, neki is ki kell állnia önmagáért.
szaraz-denes-izig-verig
Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea

- Rájöttem, ahhoz, hogy több munkám legyen, igenis szükségem van valamennyire Asztalos Sándor "ide nekem az oroszlánt is" hozzáállásából. Korábban irigyeltem a korombeli, hasonló fizimiskájú színészeket, akik sikeresebbek nálam. Ma már tudom, nem másokhoz kell hasonlítanom, hanem magamat kell értékelnem és képviselnem – mondta a Story magazinnak.

A 40 éves színész a hetilapnak bevallotta, mint sok színésszel, vele is megesett már, hogy egy-egy szerep kapcsán beleszeretett a partnerébe, de ez ma már nem történhet meg vele.

- Játék közben annyira megnyílik a lelkem, hogy ez is megtörténhet. A feleségemmel is így szerettünk egymásba tizenkét évvel ezelőtt. Mindkettőnknek volt akkoriban párja, de azok még nem voltak megváltoztathatatlanul komoly kapcsolatok – árulta el.

szaraz-denes-fb
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Száraz Dénes azt sem tagadta, hogy a Csizmadia Ildikó színésznővel kötött házassága több hullámvölgyet élt meg, ahogy jelenleg is, de bízik a házasságában és abban, hogy túllendülnek a válságon.

- Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk. De erős házasság a miénk, és hiszem, hogy az emberek és kapcsolatok meg tudnak újulni.

Magyar színészpárok, akik évek óta boldogok

Előfordul, hogy a közös munka során két színész váratlanul egymásba szeret. Csányi Sándor és Tenki Réka például a 2009-ben bemutatott, Poligamy című vígjáték forgatásán került közel egymáshoz. Képes összeállításunkban rajtuk kívül mutatunk még másik négy ismert hazai színészpárt, akik évek óta imádják egymást.

Ezt is szeretjük