Szandi elárulta, egy hajszálon múlott kisfia élete
Akár tragédia is történhetett volna, de Szandi lélekjelenlétének köszönhetően kisfia megmenekült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A családalapítás és gyerekvállalás minden ember életében meghatározó pillanat, ám a kis csöppségekre nagyon oda kell figyelni, hiszen korukból adódóan bármelyik pillanatban érheti őket valamilyen baleset.

Szandinak például a saját bőrén kellett megtapasztalnia, hogy milyen az, amikor gyermeke életveszélyes állapotba kerül egyik pillanatról a másikra. A háromgyerekes sztármami a Tabu TV-nek idézte fel ijesztő emlékeit.

Megmentette kisfiát

A 33 éves énekesnő elmesélte, hogy középső gyermeke, Domonkos egyszer véletlenül lenyelt egy műanyag játékot. Szandi azonban nem veszítette el lélekjelenlétét: azonnal felemelte a kisfiút bokájánál fogva, ütögette a hátát, míg végül meg nem találta a kicsi szájában a tárgyat.

Az eset kapcsán Pintácsi Alexandra örömmel nyugtázta, hogy ő szerencsére nem tartozik azon emberek közé, akik ilyenkor pánikba esnek - kisfia pedig ennek köszönhette életét, hiszen egy-egy ilyen eset gyakran végződik tragédiával.

Életet menthet ez a tudás

Ennek ellenére úgy döntött, hogy részt vesz férjével egy elsősegélynyújtó kurzuson, ahol szakemberek magyarázzák el, hogy mit és hogyan kell csinálni bizonyos gyakori baleseteknél. Sőt, azt is elárulta, hogy gyermekeit is szeretné elvinni egy hasonló tanfolyamra, mivel az ott szerzett tudás életet menthet.

Szandi 16 évesen ismerkedett meg Bogdán Csabával, amikor zenészeket keresett turnéjához. Mivel 16 év korkülönbség van közöttük, az énekesnő édesapja nem nézte jó szemmel kapcsolatukat, ennek ellenére 1996-ban összeköltözött a férfival, majd három évvel később oltár elé álltak.

Azóta is boldog házasságban élnek, és három gyermekük született: Blanka, Domonkos és Csaba, akik mindannyian vallásos nevelésben részesültek, mivel szüleik számára is nagyon fontos a hit.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük