Ő Szandi lányának jóképű párja: Blankával már hat éve élnek nagy szerelemben
Bogdán Blanka és kedvese idén áprilisban ünneplik kapcsolatuk hatodik évfordulóját. Mikit az egész család szereti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Szandi szülei eleinte nem nézték jó szemmel, hogy a nála 16 évvel idősebb Bogdán Csabához fűzik gyengéd érzelmek, lányuk nem tudott ellenállni az udvarlójának. Bejött a megérzése, hogy a zenész számára az igazi, immár 23 éve, hogy boldog házasságban élnek.

Kapcsolatukból három gyermekük született: Blanka 21, Domokos 19, Csabi pedig 15 éves. Lányuk által kaptak még egy fiút. Blanka párja, Miki ma már családtagnak számít.

Szandi lányának jóképű párja

A jóképű fiúnak nem volt gondja a beilleszkedéssel: sokszor láthatjuk őt a család nyaralós fotóin, sőt van, hogy kettesben csinálnak programot az énekesnővel, aki már most sokszor nevezi vejének. Edzeni is sokszor együtt járnak, a teremben pedig olykor közös fotót is lőnek.

Bogdán Blanka és Miki 2022 áprilisában ünnepli, hogy már hat éve együtt vannak. Idén még egy okkal több lesz az ünneplésre, hiszen nem csak az évforduló miatt lesz különleges az az időszak, Miki ekkor repül ki Blankához először az Egyesült Államokba. A lány 2021 júliusában költözött ki Amerikába, San Franciscóban vállalt munkát, gyerekekre vigyáz egy helyi családnál.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt szokták mondani, hogy a távolság minden kapcsolat próbája. Az ifjú szerelmeseknél nem okozott gondot, hogy már hónapok óta két különböző kontinensen élnek.

- Nem könnyű, de bevallom, könnyebb, mint amit gondoltam. Azt hittem, hogy borzalmasan nehéz lesz. Annyira jó a beosztásom, hogy naponta órákat tudunk együtt videóchatelni. Ráadásul úgy, hogy ténylegesen ráérek, nem rohanok sehova - ecsetelte Blanka az RTL Klub Reggeliben.

Már nagyon készül arra, hogy tavasszal személyesen átölelhesse a barátját. A repülőjegyek is megvannak már, Miki Miamiba érkezik, és egy romantikus karibi hajóútra mennek majd kettesben.

Szandi édesanyja

Szandi az anyukáját ritkán mutatja meg, ha mégis kivételt tesz, mindenkinek leesik az álla az asszony külsejétől. Anna bájos mosolya és fiatalos vonásai alapján szinte lehetetlen lenne megtippelni, hogy hány éves.

Ezt is szeretjük