Szandi lánya szexi bikiniben: a 22 éves Blanka ilyen dögösen pózol

Szandi lánya elképesztően dögösen festett apró bikinijében, amely kiemelte csinos alakját.

szandi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és Bogdán Csaba lányából gyönyörű nő lett az évek során. Bogdán Blanka 2021 júliusában az Amerikai Egyesült Államok nyugati partjára, San Franciscóba költözött, ahol au pairként dolgozik egy kétgyermekes családnál.

Előszeretettel oszt meg tartalmakat amerikai kalandjairól, amelyeket a rajongók is mindig örömmel fogadnak.

Szandi lányának bikinis képe

Most az Instagramján egy dögös fényképet tett közzé, amelyen éppen forró fürdőt vesz a kaliforniai Grovelandben. A jakuzziban áll egy piros, apró bikiniben. 

„Forró fürdő télen. #groveland #california #usa #unitedstates #weekendgetaway #girlsweekend #aupair #aupairlife #aupairadventures #traveling #yosemite” - írta a poszthoz.

Csinos alakját, feszes hasát és vékony vonalait csak még jobban kihangsúlyozta az a póz, amelyet felvett. A kommentelők nem győzték dicsérni, sokan irigykedtek rá, hogy ilyen jó élete van kint Amerikában.

„Nagyon szép vagy, ez a bikini pedig kiemeli a tökéletes alakodat! Teljesen édesanyádra ütöttél, az már biztos.”

„Milyen bombanő vagy ebben a piros bikiniben! Tiszta Baywatch komolyan! Irigyellek, most az amerikai álmot élheted át” - jegyezte meg az egyik rajongó.

Dundika bikiniben 

Majka és családja a Seychelle-szigeteken léptek át a 2023-as évbe. Négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-kép: TV2/Fem3Café

Ezt is szeretjük