Már Szandi legkisebb gyereke is 17 éves: Csabi jóképű tinédzser lett

Szandi és Bogdán Csaba legkisebb gyermeke, Csaba 17 éves lett.

szandi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de Szandi legkisebb gyermeke is szinte már kész férfi: az énekesnő és Bogdán Csaba kisebbik fia, Csabi ma lett 17 éves. 

Az énekesnő családjában minden jeles alkalmat és évfordulót megünnepelnek, így természetesen ez a születésnap sem maradhatott ki a sorból. 

Szandi fia, Csaba születésnapja

Szandi és Bogdán Csaba a hazai sztárvilág egyik legharmonikusabb házasságban élő sztárpárja. 1992 nyara óta alkotnak egy párt, 1999 nyarán házasodtak össze. A következő év márciusában született meg lányuk, Blanka, 2002 augusztusában Domonkos, 2006. március 29-én pedig Csabi.

„17 évvel ezelőtt hajnali 4 óra 25 perckor világra jött harmadik gyermekünk, Csabus! Általa, Vele beteljesedett minden, amiről kislány korom óta álmodoztam. Amikor a születése után néztünk egymás szemébe, egy örök életre megmaradt bennem! Azt a vele született bölcsességet, amit akkor láttam a tekintetében, a mai napig tapasztalom. Igazán mélyen tudunk beszélgetni az élet dolgairól és mindig kíváncsi vagyok a véleményére fontos döntéseknél. Nagyon szeretem, hogy sajátos stílusa van és fontos számára, hogy mindig önmaga lehessen.

Édes kisfiam! Születésnapod alkalmából azt kívánom, hogy az életed legyen boldog, sikeres, egészségben gazdag és szeretettel teli! Isten éltessen sokáig!” - írta közösségi oldalán Szandi. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A büszke édesanya a kisebbik fia újszülöttkori fotója mellett egy friss felvételt is posztolt Csabiról, aki nagyon jóképű tinédzser lett. A képen kicsit emlékeztet Eddie Redmayne Oscar-díjas brit színészre, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Legendás állatok-trilógia, A mindenség elmélete, A dán lány, A nyomorultak vagy legutóbb A másik nővér.

Bogdán Csabiról édesapja, Bogdán Csaba is posztolt: a zenész múltbéli fotóján cuki, szőke kisfiúként öleli kisebbik fiát. „Megint ünnep van a családban! Csabus fiunk 17 éves lett! Isten éltessen drága ”kis”fiam!” - olvasható a 62 éves sztár bejegyzésében.  

Nézd meg Szandi lányát bikiniben!

Posztolt Las Vegasból, a Kajmán-szigetekről, Jamaicából, a Bahamákról vagy Mexikóból is, ahova au pairként jutott el egy óceánjáró hajón. Bogdán Blanka mindegyik helyszínen remekül néz ki bikiniben. 

Cover-fotó: MTVA/Cseke Csilla

Ezt is szeretjük