Szandi falatnyi topban és sortban mutatta meg magát: dögös fotója tarolt az Instagramon
Szandi bombasztikus alakját a rendszeres sportnak köszönheti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Svájci sapka, jódli, Tinédzser L’amour - ezek biztosan eszünkbe jutnak, ha Szandira gondolunk. Ám az utóbbi években még valamivel kiegészíthettük ezt a listát: a fittség is a védjegyévé vált.

A 44 éves énekesnő akármikor megjelenik valahol, mindig bebizonyítja, hogy igazi energiabomba. Ezt a lendületet pedig a sportban is kamatoztatni tudja, az életének fontos részét képezi a rendszeres testmozgás.

Szandi falatnyi topban és sortban mutatta meg, milyen dögös

Az éneklős posztok mellett sokszor tölt fel olyan képeket és videókat az Instagram-oldalára, amelyeket edzés közben készített. Ezek a felvételek megmutatják, milyen kirobbanó formában van. Például attól a fotótól is sokaknak leesett az álla, amelyen falatnyi topban és sortban látható. A dögös képet látva követői agyondicsérték az alakját, valamint sokan úgy vélekedtek, kedvencük azzal az életmóddal, amit képvisel, igazi példaképpé vált. 

„Ebben is példát mutatsz!” Illetve: „Szuper alakod van Szandi, le a kalappal!” - áradoztak a hozzászólók.

Az egykori tinisztár a bejegyzés mellett egy kérdést intézett a rajongói felé. Arra volt kíváncsi, folytassa-e azt az otthoni tornagyakorlatokat tartalmazó videósorozatot a YouTube-csatornáján, amelyet még 2020-ban a karantén idején indított el. Mivel rengetegen kíváncsiak arra, mivel tartja karban a testét, és  jó páran építették be az edzéstervükbe az általa készített anyagokat, a válasz egybehangzó igen volt. 

Szandi fittségét és bomba alakját látva sokan kapnak kedvet a sportoláshoz és az egészséges életmódhoz. Képes összeállításunkban te is megnézheted, milyen fantasztikusan fest a 44 éves énekesnő.

Ezt is szeretjük