Meglepő bejelentés - Egyszerre vár kisbabát a két magyar színésznő
Szamosi Zsófia és kolléganője egy napra vannak kiírva.

szamosi-zsofia-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szamosi Zsófia kisbabát vár. Deák Kristóf Mindenki című filmjének főszereplője, aki a 89. Oscar-gálán a helyszínen örülhetett annak, hogy a magyar alkotást a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában aranyszoborral jutalmazták, már terhessége felénél jár, árulta el a 39 éves sztár Vasárnapi Híreknek.

- Nagyon jókor jött most ez a gyerek. Valahogy kicsit leült körülöttem minden. Persze azért játszom továbbra is. Van egy vígjáték, amit Budaörsön csináltam még évad elején: Hazudj inkább, kedvesem. Augusztus végén a Városmajori Szabadtéri színpadon, néhány napra rá pedig Nyíregyházán, a Vidor Fesztiválon még fellépek vele. Sőt, októberben a Pali is megy néhányszor, majd valami nagy bő ruhát veszek fel - mondta a lapnak a szabadúszó színésznő. 

szamosi-zsofia-2017
Fotó: ELLE Fashion Show/Nagy Attila

Azt is hozzátette, azért, mert születik egy kisbabája, nem szeretné mindentől elvágni magát, a játszótéren sem szeretne csak gyerekekről beszélgetni. Amikor az interjút készítő újságíró azt közölte, nem biztos, hogy talál ilyen játszóteret, Szamosi Zsófia érdekes választ adott.  

- Nem baj. Hámori Gabi is most vár kisbabát, szinte egy napra vagyunk kiírva decemberben. Legfeljebb majd egy játszótérre járunk - árulta el.

hamori-gabriella
Fotó: DFP/Schumy Csaba

A 38 éves Hámori Gabriella szintén első gyermekével várandós, ez május végén derült ki.  A baba édesapja Juhász Péter, az Együtt elnöke, akivel a színésznő állítólag egyik estjén, a Gyarmati Fanni naplója előadásán találkozott az év elején. Közeli ismerősök szerint szerelem volt első látásra, ezért vállaltak gyermeket ilyen rövid ismeretség után.

Ezt is szeretjük