Váratlanul visszatért a magyar sorozat népszerű szereplője
A Jóban Rosszban népszerű színésznője váratlanul visszatért a TV2 szappanoperájába.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amilyen váratlanul kiírták a Jóban Rosszban sorozat Zsanettjét, olyan váratlanul tért vissza a TV2 sorozatába.

Szaksz Gabriellát múlt csütörtök óta láthatják ismét a képernyőn a rajongók.

Áprilisban írták ki a sorozatból

Tímár Zsanett a Jóban Rosszban sorozatban kezdetben prostituált volt, a karakter fokozatosan nőtte ki magát epizódszereplőből állandó szereplővé.

A sorozat készítői akkor írták ki a Jóban Rosszbanból, miután a forgatókönyv szerint életet adott gyermekének: a babának nem szerelme, Kristóf - Baronits Gábor - az apja, hanem a fiatalember édesapja, István - Dózsa Zoltán.

Zsanett története így tartogathatott volna még meglepetéseket, ezért is érte a rajongókat és a 37 éves színésznőt is váratlanul, amikor kiderült, búcsút kell intenie a sorozatnak.

- Április 17-én tudtam meg a hírt, hogy május 5. lesz Zsani karakterének utolsó forgatási napja. Erősen kellett tartanom magam, hogy ne essek össze. Akkor csak erre tudtam koncentrálni - mesélte a Feminának.

Nem siránkozott a történtek miatt, a Jóban Rosszban készítőit sem szidta, amiért elvesztette a munkáját, mindössze annyit mondott, hálás nekik, hogy éveken keresztül szerepelhetett a TV2 produkciójában.

Váratlanul tért vissza

- Nem mondom, hogy nem sírtam, de elfogadtam az élet e fordulatát. Igyekeztem a személyiségem fejlődésének lehetőségét látni a történtek mögött. Hiszem, ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik... Úgy éreztem, a Jóisten tudja, mit miért tesz... Ott és akkor valóban úgy tűnt, az életem egy fontos része omlik össze. Ma már tudom, hogy egy olyan csodálatos négy hónapot kaptam ajándékba, amikor lehetőségem nyílt töltekezni, ránézni pályafutásom eddigi szakaszaira, és erőt gyűjthettem az előttem álló feladatokhoz. Mindig érdemes szem előtt tartani, hogy csak annyi nehézséggel találkozunk, amennyit elbírunk.

Volt mire visszatekintenie, hiszen a színpadon ne csak színésznőként, de énekesként és táncosként sem vallana szégyent, hobbiszinten rádiózik, reklámhangként is hallhattuk már. A pozitív hozzáállás pedig meghozta gyümölcsét: visszahívták játszani a napi sorozatba. Az alkotók ezt azzal indokolták, hogy az események úgy lesznek igazán izgalmasak, ha Zsanett visszatér a Halász család életébe.

- Július végén hívott fel Felhős Gyurci producerünk, hogy mit szólnék, és ráérnék-e? Nagyon örültem neki, boldogan igent mondtam, és négy hónap kihagyás után, szeptember 20-án forgathattam ismét.

Baronits Gáborral a sorozatban

A Szaksz Gabriella által megformált Zsanettet 2014. október 30-án láthatták ismét a csillagkúti kórházban a nézők: azért érkezett, hogy könnyeivel küszködve segítséget kérjen gyermeke apjától.

- Azt szerettem meg leginkább Zsanett karakterében, hogy az útja mindig a szívén, az érzésein keresztül vezet, és ezt vállalja is! Számomra az is érték, hogy belátja hibáit és vállalja a felelősséget a tetteiért. És mer csúnya lenni!

Fotó: TV2/Jóban Rosszban

Tiniként kövérsége miatt csúfolták, ma dögös fotókon szerepel

Ki gondolná a Jóban Rosszban dögös vörös színésznőjéről, Madár Veronikáról, hogy tiniként csúfolták molettsége és túlfejlettsége miatt. Elérte a 85 kilót, és az apja, valamint nagyapja korabeli férfiak füttyögettek utána.

Garmin Lily stílusos okosóra gyönyörű kijelzővel

Elég klasszikus ahhoz, hogy kiegészítse megjelenésed, elég okos ahhoz, hogy közvetítse értesítéseidet Android és iOS telefonodról is, lekövesse lépésszámod, kalóriaégetésed, pulzusszámod, alvásod, stressz- és energiaszinted. Előre betöltött sportalkalmazások közül választhatsz. Mindez 5 napon át egyetlen töltéssel. Ár: 71 900 Ft-tól. www.garmin.hu

Promóció

Ezt is szeretjük