Vége a nagy szerelemnek! Friss szakításáról mesélt az RTL Klub sztárja
A ByTheWay énekese szakított barátnőjével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A ByTheWay-ben éneklő négy srácnak valószínűleg bejött ez a formáció - már az X-Faktor idején is érezhető volt, hogy a megfelelő pillanatban boronálták őket össze.

Ráadásul még a sors is segítette őket, amikor a kilépő Bozsek Márk helyére ismét visszajutottak az RTL Klub tehetségkutatójának döntőjébe és aztán szinte a végsőkig bent is maradtak.

Olivér, Péter, Bence és Ya Ou

A négy énekes azóta is együtt járja az országot, népszerűségük töretlen, új dalukhoz, a Sose múló nyárhoz készült videóklipjüket, mely július 13-én, alig két hete került fel a Youtube-ra, már majdnem 90 ezren látták.

Persze a szakmai sikerek sem teszik elkerülhetetlenné a magánéleti problémákat: mint az RTL Klub Reflektorának csütörtöki adásában Ya Ou elmesélte, sajnos nemrégiben szakítottak barátnőjével, ami eléggé megviseli.

Bár nyilvánosan sosem mutatkoztak együtt, de régóta megvoltak egymásnak, így nem tud egyik pillanatról a másikra túllépni a dolgon. Mindenesetre most igyekszik a munkába temetkezni, hogy ne rágódjon annyit a múlton.

Szerencsére a többiek is igyekeznek elterelni a figyelmét, együtt járnak edzeni és próbálják humorral oldani a rosszkedvét.

- Azért viszonylag egy békés folyamat volt, nyilván azt, hogy nekem ez mennyire rosszul esik vagy mennyire szenvedek, ezt muszáj palástolni, főleg ha az ember egy csapatban dolgozik, ahol a többiekre is oda kell figyelni, a sok fellépésre és mindenre, így én is inkább teletáblázom a hetirendemet mindenféle fakultatív programokkal, ezért látszódhat úgy, hogy jobban viselem, mint kéne - mesélte Ya Ou.

Fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Hallgasd meg a ByTheWay nyári slágerét

A dalt Heincz Gábor Biga szerezte a srácoknak, a szöveget pedig Molnár Tamás írta.

Ezt is szeretjük