Fotó: Szabó Zsófi és párja ilyen fülig szerelmesek! Már az esküvőre készül a sztár
Így bújik szerelmesen Szabó Zsófi a párjához, Zsolthoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi fülig szerelmes, ez süt azokról a közös képekről, amelyeket a Zsolttal közös hétvégi túrájuk után töltött fel a Facebook-oldalára. Nemcsak a természetben kirándulni, de lovagolni is mindketten szeretnek, gyerekkoruk óta űzik a lovassportot. Szenvedélyüknek köszönhetik, hogy tavasszal régi barátokként összefutottak egy lovasversenyen, a találkozást pedig újabbak követték, kapcsolatuk is átalakult, szerelmesek lettek egymásba.

A színésznő nemrég egy különleges esküvői fotózáson vett részt: lovas menyasszonyként fotózták. Ez  volt a harmadik alkalom, hogy egy fotózás kedvéért esküvői ruhába bújt, reméli, hogy legközelebb már igazi menyasszonyként pózolhat a saját esküvőjén.

- Tetszik, amikor a lóhoz köze van egy esküvőnek. Ha nem is lovon ülő menyasszony leszek, de legalább húzza lovas kocsi a fiatal párt - mondta az RTL Klub Reflektor című műsorában. 

Nézd meg Szabó Zsófi és szerelme, Zsolt fotóit!

Címlapkép: RTL II/Sajtóklub.

Szabó Zsófinak szinte kint van a feneke

Szabó Zsófi ezen a fotón egy meglehetősen rövidke, fekete ruhát visel. Lapozz tovább, és nézz meg további négy hazai sztárt extramini szerelésekben!

Ezt is szeretjük